Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising (/Temat-Co-sadzicie-o-AD-fly-od-strony-Advertising-88704) |
Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - cheats - 03-04-2014 22:32 Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising? Chodzi mi głównie aby umieszczać tam nasze wygenerowane stronki do subów SMS. Dla polski za 1000 odsłon, płacimy 1,25$ czyli jakieś prawie 4zł, Mam nadzieję, że przy takiej ilości odsłon, wpadłby jakiś LEAD Próbował ktoś? RE: Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - daniel42na - 03-04-2014 22:39 Tak, próbowałem, strata czasu i pieniędzy niestety. Wydałem dokładnie 5,20$, zarobiłem całe 20 centów z jakiegoś egzotycznego pobrania Może i to nie jest wystarczająco dużo aby podsumować caly adfly advertising ale nie spotkałem się z pozytywnymi opiniami o reklamie u nich, przy czym krąży wieeele negatywnych. Wybierz coś innego RE: Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - cheats - 03-04-2014 22:49 Zarobiłeś 20 centów, ale ustawiłeś filtry że tylko w krajach polskich ma sie wyświetlać? RE: Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - daniel42na - 03-04-2014 22:55 Promowałem względnie wiarygodny Landing Page ppa pod cały świat, adfly to masa śmieciowego trafficu i wejść po 0.001s Poczytaj opinie ludzi ktorzy w tym siędzą np. na warriorforum, digitalpoint forum. Są inne, lepsze źródła wciąż taniego ruchu. RE: Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - cheats - 03-04-2014 22:58 Jakie lepsze? /Dzieki za opinie o serwisie RE: Co sądzicie o AD.fly od strony Advertising - Ucze - 04-04-2014 06:27 Jeśli chodzi o Adf.ly to znam trochę temat i mogę powiedzieć co nieco Ogólnie jeśli twoje linki nie generują ok 10000 wejść to nawet na chleb nie zarobisz ; ) Te stawki podane na stronie to możesz sobie w bajki włożyć. Sprawdzałem co i jak 1 strona z skryptem zliczającym wejscia 2- adfly do 3 strony 3 strona z skryptem zliczającym wejscia Dodatkowo wszystkie dane zapisywane w bazie. Jak się okazuje adf.ly po prostu oszukuje, wyświetlają mniej wejść, mniej zliczają, ogólnie syf. Wszystkie inne tego typu np bc.vc to też syf, ogólnie gra nie warta świeczki. |