Darmowa domena ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowa domena ? (/Temat-Darmowa-domena-88700) |
Darmowa domena ? - dawid327 - 03-04-2014 20:47 Czy są jakieś stronki gdzie mogę dostać darmową domenę z jakąś sensowną końcówka oraz hosting do niej , nie musi byc lifetime może być na miesiąc. Wracam do PPA a nie mam teraz kasy na stronę. Wiem że można założyć na jakimś blog spocie albo wordpressie ale to chciałbym pozostawić jako ostateczność z racji tego że mój blog został usunięty , a podobno na własnej domenie i hostingu takie rzeczy się nie zdarzają . RE: Darmowa domena ? - linoskoczek - 04-04-2014 17:18 Darmowa domena teraz = kosztowne jej przedłużenie. Na Az.pl i 1and1.pl robią promocje i można wyłapać domeny za darmo. RE: Darmowa domena ? - casualsprojects - 04-04-2014 22:01 Nie wiem czy cały czas to jest, ale jeszcze niedawno na az.pl były darmowe domeny bez konieczności przedłużania RE: Darmowa domena ? - dawid327 - 04-04-2014 23:24 hmm czyli lepszą opcją jest założenie na wordpressie i jak najszybsze przeniesienie stronki na płaty hosting Darmowa domena ? - Hybrid1990 - 24-02-2022 16:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |