Początki są trudne... [PPA] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Początki są trudne... [PPA] (/Temat-Poczatki-sa-trudne-PPA-88669) |
Początki są trudne... [PPA] - tomik51 - 03-04-2014 13:18 Witajcie. Mam 20 lat, już niedługo 21 i postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z zarabianiem w sieci. Bawiłem się już kilka lat temu w jakieś buxy itd. , ale nigdy nic z tego nie wynikało. Postanowiłem spróbować swoich sił w PPA. Na ten moment moim jedynym celem jest rozpoczęcie zarabiania. Jeżeli znalazłby się mentor, który pomoże mi w stawianiu swoich pierwszych kroków w PPA to bardzo chętnie przyjmę każdą pomoc i sugestie. Będę tutaj wstawiał informacje na temat tego co zrobiłem danego dnia oraz czy udało się cokolwiek zarobić. Na ten moment udało mi się: - Założyć konto na AstroCash.org - Zrobić swojego pierwszego hacka - Delikatnie pospamować na YT Stan konta: 0$. Pozdrawiam. RE: Początki są trudne... [PPA] - mnovyplay26 - 03-04-2014 13:21 Życzę powodzenia ! RE: Początki są trudne... [PPA] - cyziu - 03-04-2014 13:43 Masz własną domene + hosting, czy BlogSpot? RE: Początki są trudne... [PPA] - tomik51 - 03-04-2014 14:07 (03-04-2014 13:43)cyziu napisał(a): Masz własną domene + hosting, czy BlogSpot? Niestety na ten moment nie posiadam domeny i hostingu . RE: Początki są trudne... [PPA] - Dymay - 03-04-2014 14:12 powodzenia ! RE: Początki są trudne... [PPA] - tomik51 - 03-04-2014 18:46 Ok, pora powoli podsumować dzień pierwszy, bo dzisiaj już raczej więcej rzeczy robić nie będę. Dzień 1 - Założyłem konto na AstroCash.org - Zrobiłem swojego pierwszego hacka - pospamowałem na YT - założyłem blog i zrobiłem do niego linki zwrotne, - zrobiłem drugiego hacka, - zrobiłem filmik na yt do drugiego hacka i wrzuciłem go na yt - cały czas nabijam punkty na addmefast - napisałem kilka fake komentarzy na YT i blogu - założyłem fake konto na FB, czekam na przyjęcie do grup Zarobek: 0.41$ za jeden klik prosto z Niemiec Fajnie, że już pierwszego dnia udało się cokolwiek zarobić. Jest motywacja RE: Początki są trudne... [PPA] - ErgePL - 03-04-2014 19:05 Powodzonka! Poczekaj z 1-2 tyg. to może Ciebie czegoś nauczę. Zapraszam do swojego dziennika: Dziennik magika w PPA RE: Początki są trudne... [PPA] - MrocznyKILL - 04-04-2014 10:46 Powodzenia! RE: Początki są trudne... [PPA] - tomik51 - 04-04-2014 15:16 No i rozpoczynamy dzień drugi. Dzień 2 Co udało się zrobić: - zbieram znajomych na FB, aktualnie ~60 w niecałe 24h - promuję filmik z hackiem - spamuję to tu to tam - pewnie wieczorem zrobię film na YT do hacka - nabijam punkty na addmefast Zarobek dzisiaj: 0$ Razem: 0.41$ Jak na razie nie wpadł żaden lead, ale liczę się z tym, że tak może się zakończyć ten dzień. Sprawdzałem w statystykach strony, że ludki powoli klikają w linki do hacków tylko konwersji brakuje. Mam nadzieję, że z czasem to się poprawi. Kolejna aktualizacja postępów pewnie w nocy . RE: Początki są trudne... [PPA] - Varnity - 04-04-2014 15:24 Efekty pracy widać dopiero po paru dniach więc działaj dalej Zarabiasz na coś czy tylko tak chcesz zarobić parę $ ? |