Dziennik pracy - vorsh - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - vorsh (/Temat-Dziennik-pracy-vorsh-88651) |
Dziennik pracy - vorsh - vorsh - 02-04-2014 22:58 Siema! Nazywam sie Arek, mam 20lat (w czerwcu juz 21 2). Ogolnie o temacie zarabiania w internecie dowiedzialem sie od kolegi etokox. Zakladam ten dziennik z nadzieja ze zmotywuje mnie do pracy, bo do tej pory bylo z tym ciezko... Dziennik bede aktualizowal co 1-2 dni. A wiec... Zarabiam (jezeli mozna to tak nazwac) na PPA - FireCASH. Temat znany i lubiany jakim sa "hacki". Ogolnie zarobilem okolo 5$ Zaczynalem na darmowym blogu + filmiki YT, ale slabo mi to wychodzilo. Na chwile obecna mam domene i hosting. Plan jest prosty: wyciagnac w tym miesiacu przynajmniej 20$ No to do dziela! Today: $0.00 Yesterday: $1.21 (pewnie farcik 2) Co dzis zrobilem? -1 wpis na blogu (dzis niestety tylko tyle) -zmiana linkow w filmach na YT przekierowujace na nowa stronke *W najblizszych dniach planuje ogarnac VB i stworzyc jakiegos ladnego hacka *Pozycjonowanie? Yhhh... Narazie niestety nic w tym kierunku poniewaz za malo wiem na ten temat, ogarnijmy na poczatek regularne dodawanie wpisow, filmow, nabijanie pkt na promo YT i oczywiscie wybijanie ich w top $1.21/20$ RE: Dziennik pracy - vorsh - MrocznyKILL - 03-04-2014 00:43 Zarabiasz na PPA a cel jak dla kogoś kto klika w buxach i to solo bez poleconych Skromnie... mimo wszytko życzę powodzenia i dużo wyższych zarobków RE: Dziennik pracy - vorsh - mnovyplay26 - 03-04-2014 08:59 Powodzenia! RE: Dziennik pracy - vorsh - vorsh - 03-04-2014 16:18 Dzieki! W sumie to moje poczatki, ale z drugiej strony 10$ to pikus Ok niech bd 20$ 2 RE: Dziennik pracy - vorsh - vorsh - 03-04-2014 22:53 Today: $0.00 -nowy wpis -pingowanie -nabijanie pkt. na promo -promowanie starych filmikow -szukanie nisz $1.21/20$ Ostatnio wracam z pracy tak wymeczony ze nie dam rady nic robic... Jeszcze pare ciezkich dni i pozniej powinno sie rozluznic. RE: Dziennik pracy - vorsh - vorsh - 05-04-2014 19:08 Dzien 3 Yesterday $0.00 -zbieranie pkt na promo -promowanie filmow Wczorajszy dzien, byl dniem straconym. W domu bylem chyba tylko po to aby sie przespac $1.21/20$ Dzien 4 Today $0.36 -zbieranie pkt na promo -promowanie fimow -2 nowe wpisy -pingowanie OK, cos sie dzieje, jakies grosze wpadaja. Jutro zabieram sie za wbijanie like'ow na fp i powiazanie go ze stronka. Stronka nabiera popularnosci, coraz wiecej wizyt z czego jestem bardzo zadowolony 2 Dzis juz chyba na tyle, prawdopodobnie zaraz lece do znajomych wiec do uslyszenia! $1.57/20$ RE: Dziennik pracy - vorsh - ascanio - 05-04-2014 21:05 Oby zarobki rosły. Powodzenia! Dziennik pracy - vorsh - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |