Domena ogladamyhd24 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Domena ogladamyhd24 (/Temat-Domena-ogladamyhd24-88650) |
Domena ogladamyhd24 - Mauorycy - 02-04-2014 22:45 Witam, jest ktoś może zainteresowany domeną ogladamyhd24? Domena jest w trakcie pozycjonowania (3 frazy dla zainteresowanych [łączny MS jakieś 100 tyś !!!]) , aktualnie zostało do niej zakupione 120 bardzo mocnych linków z czego 35 jest już aktywne(niektóre strony mają nawet PR 5-6). Trzeba zwiększyć ilość linków do ok 240(im więcej tym "wyżej") zainwestować w sygnały społeczne i myślę, że strona zawita w top 10 dość ciekawych fraz Da to jakieś 1-2k ruchu dziennie, oczywiście targetowanego...a z moich doświadczeń wynika, że konwersja to średnio, ok 3%...(zdarzało się 4% przynajmniej raz w miesiącu). 2k UU...konwersja 3% i mamy nieco ponad 50 leadów dziennie... Dlaczego chcę sprzedać? Za dużą inwestycję wziąłem sobie w tym miesiącu na klatę i z niektórych rzeczy muszę niestety zrezygnować. Btw: Jak ktoś ma w planach zakup jakiegoś "skuterka" etc. za tysionc złoty i zapierdalanie nim po swojej wiosce to niech lepiej odpuści na miesiąc, a później kupi coś lepszego I jak masz zamiar pisać jakieś bezsensowne posty w temacie, to proponuję nie marnować czasu, tylko dalej próbować swoich sił w pisaniu chwytliwych tekstów i wklejaniu ich, gdzie tylko mózg podpowie, że ruch będzie. Domena ogladamyhd24 - Hybrid1990 - 14-11-2018 19:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |