Sprzedam skiny cs:go Stattrak - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam skiny cs:go Stattrak (/Temat-Sprzedam-skiny-cs-go-Stattrak-88498) |
Sprzedam skiny cs:go Stattrak - Yennson - 31-03-2014 19:37 1.Nazwa przedmiotu : Skiny Counter Strike GO: - M4A1-S (StatTrak™) | Krwawy tygrys (lekko uzywana) - P90 | Śmierć od kociaków (Przetestowana w boju) - USP-S (StatTrak™) | Rozrost (Przetestowana w boju) - P250 | Wydma piaskowa ( Zaprawiona w walkach) - Galil AR | Sandstorm M249 | Magma 2.Opis przedmiotu :Skiny cs:go wiecej info wyzej. Sprzedaje bo nie gram już a kasa się przyda. Skiny były kupowany za hajs z neta Prosze pisac na PW potem podaje gg. Moje oceny (skromnie ale zawsze ) : http://zarabiam.com/Temat-Yennson-Ocena-86193 3.Zdjęcia :Brak 4.Kontakt : PW potem podaje GG 5.Cena : 45 zł za wszystkie, nie sprzedaje pojedynczo. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal lub ING RE: Sprzedam skiny cs:go Stattrak - yazir - 01-04-2014 10:51 @[Yennson] Sprawdzając po aktualnych cenach na rynku steam te skiny można kupić trochę taniej niż oferujesz, nie jestem w stanie tylko określić ceny P90 | Śmierć od kociaków (zaprawiona w boju) bo w tej nie ma na rynku RE: Sprzedam skiny cs:go Stattrak - Yennson - 01-04-2014 14:30 Owszem P250 I GALIL to groszowe sprawy. Ale M4A1-S (StatTrak) | Krwawy tygrys 6,17 € = 25 PLN (O P90 chodziło mi ze przetestowana, a nie zaprawiona w boju, mój błąd.) P90 | Śmierć od kociaków = 5,52 € = 23 PLN USP-S (StatTrak) | Rozrost = 4,18 € = 17 PLN Te 3 skiny dają nam 65 zł. Nie liczę tych dwóch bo to groszowe sprawy. Wiec 20 zł taniej niż na rynku. RE: Sprzedam skiny cs:go Stattrak - yazir - 01-04-2014 14:35 Ok, teraz to lepiej wygląda Bo przez P90 wartość była niższa, trudna do określenia i bliższa mojej wycenie Sprzedam skiny cs:go Stattrak - yazir - 01-04-2014 17:58 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |