![]() |
Dziennik Ludzikka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Ludzikka (/Temat-Dziennik-Ludzikka-88495) Strony: 1 2 |
Dziennik Ludzikka - ludzikk - 31-03-2014 19:22 Witajcie! Szukając motywatora do działań zarobkowych, natknąłem się na dzienniki innych. Zaczynam pisać swój, mając nadzieje, iż pobudzi mnie on do jakiegoś działania zarobkowego. ![]() BTW, Na imię mam Michał, 18 lat, potrzebuje zdobyć szybko i łatwo kase -> chyba jak każdy. ![]() Mam nadzieję, że nie odstraszę ludzi moim stylem wypowiedzi, a wręcz przeciwnie - aż będziecie czekać na kolejne wpisy :] 1) Jakie są moje cele? Hm. Moim celem, będzie nazbieranie jakichś... 50 złotych i zakup tańszego AP, gdyż muszę zmodernizować sieć domową. ![]() 2) Ile zarobiłem do tej pory? Jakieś drobne z buxow, 15$ na Highcash.org -> Pomijając fakt, iż zapomniałem Pinu... ^^ 3) Ile dziś zarobiłem? Okrągłe ZERO -> pracę zaczynam od jutra. ![]() 4) Jak chcę zarabiać? Buxy, PPA -> wszystkiego po trochę - dopiero zaczynam, więc brak mi doświadczenia, umiejętności i wszelkiego rodzaju słownictwa. Za co przepraszam czytających ![]() 5) Zadania na dzisiaj? - wyklikanie paru reklam na buxach - szukanie nisz - spam linkami gdzie się tylko da ![]() Podsumowując pare tych słów, chce zarobić szybko, niedużą ilość, a więc każde porady mile widziane na PW ![]() Dziennik postaram się aktualizować w miarę możliwości - co dzień, bądź co 2 dni ![]() Nie będę wracał w przeszłość - wszystkie moje internetowe zarobki, będę zliczał od tej pory. ![]() A, i najważniejsze - nie mam zamiaru prowadzić (przynajmniej jak na tą chwilę) żadnych blogów, gdyż nie lubię tego robić. ![]() Zarobki na dziś : 0.00$ ![]() RE: Dziennik Ludzikka - Varnity - 31-03-2014 19:51 Powodzenia ![]() RE: Dziennik Ludzikka - ludzikk - 31-03-2014 19:53 Grosze. ![]() Z reguły, jak gram np. w CS:GO, zabiją mnie to mam te 30 sekund gdzie kliknę parę reklam. ![]() ![]() RE: Dziennik Ludzikka - MrocznyKILL - 31-03-2014 19:56 Jeśli interesujesz się buxami polecam serwis z mojej sygny nie jest to stricte bux a coś więcej z większym potencjałem jeśli zdecydujesz na na rejestrację daj znać na PW udzielę Ci kilku wskazówek ![]() RE: Dziennik Ludzikka - ludzikk - 31-03-2014 20:03 Mam już tam jakieś konto, zerknę z ciekawości. ![]() RE: Dziennik Ludzikka - MrocznyKILL - 31-03-2014 20:07 Jeśli na koncie nie znajduje się zbyt wiele oferuję pomoc w zamian za zapis z ref... możesz też już być moim refem posiadam ich ponad 6 tysięcy więc spora szansa że jesteś jednym z nich lecz podaj nick proszę RE: Dziennik Ludzikka - ludzikk - 31-03-2014 20:08 W sumie, to nie ma tam nic na tym koncie. ![]() Masz z refa, nick: ludzikk ![]() RE: Dziennik Ludzikka - MrocznyKILL - 31-03-2014 20:15 Nie mam Cię w poleconych więc jeśli zdecydujesz się na kasację i ponowny zapis z mojego ref będę wdzięczny po zapisie zapraszam na pw tutaj lub bezpośrednio w sejfiku ![]() RE: Dziennik Ludzikka - ludzikk - 01-04-2014 21:10 Dzień 2: Zwięźle, krótko, i na temat. Nie wyspałem się, nie jestem w humorze -> Nie pracowałem dziś praktycznie wcale. Prócz zagrania paru meczy w CS:GO, i kliknięciu paru reklam, nic nie zrobiłem. A, komuś gdzieś się chyba rejestrowałem. Przychód na dziś: 0.25zł Łącznie: 0.25/50zł Jest postęp. ![]() RE: Dziennik Ludzikka - ludzikk - 04-04-2014 15:20 Dzien 3,4 Czekałem na zbawienie, z myśłą że ktoś pobierze moje pliki.. ![]() No i najważniejsze, wpadło pobranie pliku - +/- wpadło 3,5zł ![]() Przychód na te dwa dni: 3,71zł Łącznie: 3,96/50zł ![]() Coraz więcej... ![]() Plany? Napisanie hacka, stworzenie kont YT - jutro sobota, bedzie czas ![]() |