Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
dyskretne pytanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: dyskretne pytanie (/Temat-dyskretne-pytanie-88467)

dyskretne pytanie - K.O.M.B.E.K - 31-03-2014 14:36

Witam

Więc
Nie zajmuje się PPA ale ostatnio wpadłem na niezła(według mnie) nisze dla francuzów i licze na kilka pobrań,ale....i tu moje pytanie:

Słyszałem ze konwersja w firecash jest słaba(sam do konca nie wiem o co z nią chodzi ale rozumiem ze to procent zaliczonych leadów) czy to prawda?

Czy może na taką jednorazową "akcję" polecicie inny serwis? ;>

dzięki za odp Wink

RE: dyskretne pytanie - Kiljan - 31-03-2014 14:42

(31-03-2014 14:36)K.O.M.B.E.K napisał(a):  Witam

Więc
Nie zajmuje się PPA ale ostatnio wpadłem na niezła(według mnie) nisze dla francuzów i licze na kilka pobrań,ale....i tu moje pytanie:

Słyszałem ze konwersja w firecash jest słaba(sam do konca nie wiem o co z nią chodzi ale rozumiem ze to procent zaliczonych leadów) czy to prawda?

Czy może na taką jednorazową "akcję" polecicie inny serwis? ;>

dzięki za odp Wink
Konwersja na FireCash raczej jest największa spośród wszystkich polskich serwisów ponieważ my nie korzystamy z żadnych pośredników jeśli chodzi o pozyskiwanie ofert, dzięki czemu konwersja oraz stawka jest wyższa.

RE: dyskretne pytanie - Mario167 - 01-04-2014 20:56

czy moge wrzucać zdjęcia z kamerek np na showup??

RE: dyskretne pytanie - daniel91215 - 19-04-2014 22:10

Raczej nie dadza ci bana na showupie Smile

RE: dyskretne pytanie - Enigmato - 20-04-2014 19:15

Mógłbyś sprecyzować pytanie? Chcesz promować transmisje z showupa za pośrednictwem FC, czy inaczej?