Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]kasa na paypal - wątpliwośc - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]kasa na paypal - wątpliwośc (/Temat-Rozwiazane-kasa-na-paypal-watpliwosc-8841)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]kasa na paypal - wątpliwośc - tymonowy - 18-06-2010 11:25

Czy jeśli podczas wypełniania danych podczas restocku , wpisze dane ojca , a konto na paypal jest na dane matki to anulują mi nagrodę?

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - Yanke$ - 18-06-2010 11:27

Nie orientuję się, czy na PayPalu jest możliwość podejrzenia danych osobowych, ale myślę, że nie.
Dla pewności możesz zrobić konto na PayPalu na Twojego ojca. Najlepiej na taki sam e-mail jak masz na Lockerz.

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - pkrecik6 - 18-06-2010 13:52

Nie bo lockerz nie sprawdza na kogo jest paypal jeżeli o to Ci chodzi.

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - Xkoniak - 18-06-2010 16:57

Liczy się tylko e-maila.E-mail musi być ten sam co na lockerz ;-).

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - tymonowy - 19-06-2010 07:24

A jakbym wygrał 1000$ na paypal , to nie było by żadnego problemu z wypłaceniem tego na konto do np. iPKO? Bo coś tam było o limicie wypłaty.

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - BartuS - 19-06-2010 08:16

Są limity, bo musisz aktywować karte. Czyli wpisz nr. konta, przyjdą ci 2 wpłaty (mnie 0,19zł i 0,11zł), potem je podasz w potwierdzeniu i włala ;d

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - alien97 - 19-06-2010 08:19

A czy żeby lockerz moglo mi przeslał kase jakbym wygrał to musze miec aktywowana karte ?

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - BartuS - 19-06-2010 08:22

nie, ale jak masz powyżej 100$ na koncie do wypłaty to ci nie wypłaci o ile się orientuję. Nawet bez aktywacji to chyba grosika nie wypłaci z PP na konto bankowe

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - tymonowy - 19-06-2010 08:30

Czyli muszę zrobic powiązanie karty z kontem PayPal czyli podac numer i kod bezpieczeństwa?

RE: kasa na paypal - wątpliwośc - BartuS - 19-06-2010 08:31

no wypadałoby ;]

Nie denerwuj się jbc. bo do mnie kasa przyszła po 3,4 dniach od zlecenia powiazania