Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) (/Temat-Dziennik-pracy-Story-PPA-Subskrypcje-sms-88369) |
Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - Story - 29-03-2014 19:34 Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Po kilku miesięcznych obserwacjach i rozważaniach na którym serwisie zarabiać i po tym, jak mi usunęli konto na NeoBux, postanowiłem: - Rozwinąć FanPage najlepiej, jak się da - Nauczyć się wreszcie programować w Visual Basic - Rozwinąć konto na YouTube na które będę uploadował filmiki z nisz tak, żeby jakieś leady wpadały z samych subów Od rana chodziłem i w myślach rozkładałem za i przeciw każdego rodzaju zarobku w internecie. Spośród większości możliwych sposobów zarobku wybrałem: - PPA (AC. Wybrałem PPA ze względu na to, że ogarniam tworzenie i prowadzenie stron, ogarniam Camtasie, jedynie muszę nauczyć się programować w Visual Basic) - Subskrypcje SMS (Instanter, HotCash, FireSUB(z tym to jeszcze nie wiem). Wybrane ze względu takiego, że linki pójdą na FanPage) - Skracacz linków (Adf.ly - Przekierowania z YouTube, FanPage) No, to jak będę zarabiał pokrótce przedstawiłem. Mamy 29 marca, godzina 19.30. Moje cele do 24.00: - Ogarnąć bloga - Ogarnąć nisze - Pododawać posty i po reklamować FanPage - Pobawić się w Visual Basic, wreszcie trzeba coś z tym zrobić Do jutra ! RE: Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - rasiak221 - 29-03-2014 19:55 Powodzenia ! najważniejsze to nie łamać się zapraszam do mnie RE: Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - xSiwy - 29-03-2014 21:33 Powodzenia ;p będę obserwował RE: Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - cord - 30-03-2014 10:21 Poowodzonka, cierpliwości i $$$ ^_^ RE: Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - Story - 30-03-2014 20:03 Dzień 2 - 30 marzec - Rozkręcanie FP - Poprawki wizualne bloga - Dostanie się na admina na FP 20k likeów (przyda się ) - Na więcej nie miałem czasu, żadnego rozsyłania linków nie było to i nic nie zarobiłem xD RE: Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - MrocznyKILL - 31-03-2014 09:55 Powodzenia, uporu i sporek kaski życzę Dziennik pracy - Story (PPA, Subskrypcje sms) - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |