![]() |
Przygoda Gimbusa z PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przygoda Gimbusa z PPA (/Temat-Przygoda-Gimbusa-z-PPA-88338) |
Przygoda Gimbusa z PPA - sacre - 29-03-2014 11:51 Jestem sacre, ostatnio zacząłem przygodę z zarabianiem w internecie. Natknąłem się na PPA, jednak szybko je porzuciłem i zabrałem się za suby sms. I taka byłaby moja przygoda z PPA, jednak dzień później wszedłem na serwis, na którym zarabiam (astrocash) i... ![]() ![]() Jak pisałem, to dało mi dużego kopa, więc od wczoraj zacząłem na nowo z PPA, naczytałem się multum poradników, założyłem dwa blogi (3 w trakcie tworzenia) i... nic. Żadnych pobrań, ale rozumiem, że na to trzeba poświęcić o wieeele więcej czasu. Jestem w tym kompletnym świeżakiem, więc: 1. Nie będę ustalał sobie w tej chwili jakiegoś celu, muszę sprawdzić, która nisza przyniesie największe zyski. 2. Proszę o rady jak dla początkującego ![]() Cele na dzisiaj:
- Założyć trzeciego bloga i go promować - Na dwóch pozostałych blogach wstawić kilka postów i je promować - Poczytać jeszcze o PPA - Znaleźć nowe nisze ![]() Blog 1: 131 Wyświetleń Blog 2: 102 Wyświetleń RE: Przygoda Gimbusa z PPA - xSiwy - 29-03-2014 11:53 Wysokich zarobków życzę ;p RE: Przygoda Gimbusa z PPA - Mafiozo19990 - 29-03-2014 12:11 AstroCash? xD dla początkującego lepiej RC jak na razie ![]() ogólnie to nowe blogi tworzysz na blogspocie? RE: Przygoda Gimbusa z PPA - sacre - 29-03-2014 12:22 Tak, w przyszłości zamierzam z kasy z PPA zainwestować w coś lepszego, ale na razie jadę na darmowych. Mój wiek jest bardzo zbliżony do gimbusa, więc nie mogę sobie teraz pozwolić na inne blogi, ba, na PP mam 8 zł ![]() RE: Przygoda Gimbusa z PPA - Lusek - 29-03-2014 14:37 Moim zdaniem powinieneś się skupic na jednym blogu. Dopieścić go jak tylko najbardziej się da aby był mega wiarygodny. Z czasem jak się rozkrecisz warto tworzyć kolejne blogi ![]() ![]() ![]() RE: Przygoda Gimbusa z PPA - sacre - 29-03-2014 19:42 I dzień 1 ukończony. Bez żadnych zysków, ale ukończony ![]() Dzisiejszy zarobek: 0,00$ (woow) Co robiłem: -Promowałem blogi -Wkleiłem duużo postów -Dowiedziałem się nieco więcej o PPA Spostrzeżenia: -Prawdopodobnie porzucam niszę, jest kompletnie wypalona i przerzucam się na inną -Będę od teraz się skupiał tylko na jednym blogu -Postanawiam wrzucać filmy na yt RE: Przygoda Gimbusa z PPA - xSiwy - 29-03-2014 21:33 Powodzenia życzę ;p RE: Przygoda Gimbusa z PPA - sacre - 29-03-2014 22:54 Może żeby nie spamować, dziękuję wszystkim tym, którzy życzą mi dobrze lub będą życzyli ![]() RE: Przygoda Gimbusa z PPA - sacre - 30-03-2014 20:29 Dzisiaj brak zarobków, muszę przyznać, że zamiast zarabiać wyszedłem rano na dwór i wróciłem o 20 ![]() Plany na jutro: - Znaleźć dobre, nowe nisze - Zrobić pod nie pliki - W końcu coś zarobić - Promować bloga i filmy na yt Przygoda Gimbusa z PPA - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |