Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ (/Temat-MinTCoins-Zarob-na-androidzie-kilka-min-1-88332)

Strony: 1 2 3 4

MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - dovakhinpl12 - 29-03-2014

Witam chciałbym przedstawić aplikację mintCoins na android

Jest to apka umożliwiająca zarabianie poprzez pobieranie aplikacji

Ile zarabiamy :
0.10 $ Rate MintCoins ( dajemy apce 5 gwiazed)
0.10 $ Rejestracja z kodu 6lycig3yX
0.05 - 0.26 $ = Pobranie apki

Minimum do wypłaty : 1.00$ ( uzbiera się w ok 10 min )

Wypłaty :

Paypal do 24 H

Czy wypłaca ? : TAK

Poradnik oraz dowody wypłat http://zarabiam.com/Temat-Jak-Sprawnie-zarobic-na-android-MintCoins-88226

Nie chcecie rejestrować się z refa ? Poprostu apka zwie się MintCoins

Ref : 6lycig3yX (Daje 0.10$ Na start)

Miłych zarobków
@ Jak nie liczy pobrań 2 razy tej samej apki to czyście cache
@2 Jak nie liczy nadal to piszcie do supportu Big Grin Opłaca się

By uniknąć pytań od leniwców którzy nie chcą zajrzeć do poradnika wklejam i tutaj dowody wypłaty Smile [Obrazek: dlazarabiam.JPG]

3ciej wypłatki nie chce mi się wklejać Big Grin

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - Jaro070 - 29-03-2014

Wypłaciłeś już?

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - dovakhinpl12 - 29-03-2014

@Jaro tak wypłaciłem 3 razy Smile Dowody masz w linku w syg do mojego poradnika Smile

Już kilku użytkownikó forum wypłaciło również Wink

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - kamilex1998 - 29-03-2014

Zarejestrowany z refa i mam pare pytań.
Jakie apki pobierać ? (Chodzi mi o to że SponsorPay, TokenADS etc nie wypłacają w innych tego typu apkach)
Każda apka pobrana jest zaliczana tak jak na casch piracie ?

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - tollusiek - 29-03-2014

Hejka, ja już pierwszą wypłatę mam za sobą, ale mam pewien problem. Mianowicie, gdy pobieram Badabee albo Akazoo to większość prób kończy się tym, że otwiera mi sie Sklep Play i pobieram bez problemu. Ale czasami zdarzy się, że otwiera się przeglądarka na stronie Sklepu Play. Wówczas pisze, że aplikacja jest zainstalowana, a to nie możliwe bo odinstalowuje je za każdym razem, po wykonaniu zadania. Właśnie dlatego chciałem się zapytać, co zrobić, żeby wszystko się otwierało w Sklepie Play, albo żeby działało pobieranie wchodząc przez przeglądarkę. Bo kilka ofert zostało za powyżej niż 10 centów i przydałoby się je zaliczyć. Głównie tu chodzi o aplikację Badabee.
Pozdrawiam!

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - raikks - 29-03-2014

Wy kurde macie oferty? Ja prawie nie mam żadnej

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - kamilex1998 - 29-03-2014

Sponsor Pay jest sporo tyle że jest problem z zaliczaniem ich u mnie bo niekiedy zalicza niekiedy nie, a i nie wiem ile czasu siedzieć na danej apce :>

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - dovakhinpl12 - 29-03-2014

Sponsorpay - Robimy oferte ... zaliczy - czyścimy cache
Nie zaliczy - Wysyłamy screen z tel do supportu ( Np akazoo )

Akazoo jeżeliu nie liczy a mamy screen
Klikamy wszystkie jak leci i wysyłamy ten sam screen na wszystkie tickety

Aarki - Nie liczy piszemy do supportu - completed but not paid

Aarki odpowiedzia w przeciągu 24 h - nawet nie trzeba sciagac wystarczy napisać po kliknięciu Big Grin

RE: MinTCoins - Zarób na androidzie :) kilka min = 1 $ - raikks - 29-03-2014

Ja mam taki problem ,że mam tyle ofert co kot napłakał ,a w SponsporPay jest pusto

U mnie jest ich masa Big Grin ....... Ale mam problem również Big Grin Dużo osób twierdzi że poszło z refa a jakoś przestało mi liczyć refy Big Grin