![]() |
Nie mogę wejść na własny fanpejdż - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Nie mogę wejść na własny fanpejdż (/Temat-Nie-moge-wejsc-na-wlasny-fanpejdz-88287) |
Nie mogę wejść na własny fanpejdż - DeI - 28-03-2014 13:58 Wie ktoś dlaczego nie mogę wejść na swój własny fanpejdż z mojego własnego konta. Otóż mam trochę fanpejdży i gdy próbuję wejść na te najważniejsze robi mi się jedynie biały ekran na firefoxie to samo się robi gdy wchodzę w zakładkę zaloguj się jako fanpejdż czy coś takiego. Co ciekawe na inne fanpejże mogę wejść. Nie zostały one usunięte widnieją w facebuku. Proszę o pomoc dam + za rozwiązanie kłopotu RE: Nie mogę wejść na własny fanpejdż - aero2 - 28-03-2014 14:09 Usuń ciasteczka i zmień IP restartując modem/router jeśli masz zmienne. ![]() RE: Nie mogę wejść na własny fanpejdż - DeI - 28-03-2014 14:34 Usunąłem ciasteczka już wcześniej nie mam zmiennego IP. Mam do wyboru jedynie z antenki darmowy internet miastowy albo jeszcze mój internet PLAY. Ale balansując pomiędzy tymi dwiema opcjami też mi to nic nie dało. Z trzech przeglądarek próbowałem sie logować: Firefox: Biały Ekran Opera: Strona nie istnieje Internet Explorer Brak reakcji A na inne fp mogę wejść z tych przeglądarek wszystkich ale ten błąd jest własnie na tych najważniejszych fanpejdzach :/ Z niewiadomych przyczyn wszystko się odblokowało. Temat do archiwum ![]() |