Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins (/Temat-Jak-Sprawnie-zarobic-na-android-MintCoins-88226) |
Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - dovakhinpl12 - 27-03-2014 14:45 Witam chciałbym podzielić się swoim sposobem na szybki zarobek na androidzie 1.) Pobieramy aplikacje MintCoins 2.) Rejestrujemy się blabla = w polu ref można wpisać kod 6lycig3yX (0.10$) na start 3.) wybieramy oferty sponsorpay .. które apki ściągać ? : Najlepiej BadaBee Jest tam kilka ofert na tą apkę ściągamy tą apkę i uruchamiamy * UWAGA * nie klikamy nic dalej .. poprostu po kilku sekundach ją wyłączamy po tym sprawdzamy czy zaliczyło , zaliczyło to kasujemy tą apkę i wybieramy kolejną ofertę na nią i tak dopóki się nie skończą Ja miałem ofert na nią 7 po średnio 15 centów na ofertę 7*15 = 1.05 $ pobieranie ich 7 razy zajeło mi ok 10 min Drugą apke którą traktujemy tak samo jest akazoo od 0.14 do 0.27 $ / pobranie Pobieramy , odpalamy , NIC NIE KLIKAMY W NIEJ , wyłączamy Policzyło ? to ściągamy kolejną *( One pojawiają się praktycznie codziennie kilka ) ja miałem na sponsorpay ok 9 Średnio 0.20 $ / pobranie - 9 * 20 = 1.80 $ Czas - Z racji mojego powolneeego połączenia i tempego telefonu = ok 40 Min Trzeci Krok - Aarki offer wall Pobieramy apki - takie jak badabee , akazoo ... I TUTAJ UWAGA !!!! Jeżeli nam się nie chce pobierać to tylko wciskamy , Załaduje się sklep play wtedy cofamy i piszemy ticketa z formułką : Downloaded , opened but not credited - z każdą apką u nich tak można Potem w przeciągu kilku godzin dostajemy mail'a - After an in-depth analysis of our logs, we have confirmed that you successfully completed the offer and we have credited your MintCoins account with Osobiście zleciłem dziś wypłatę - jak przyjdzie to się nią pochwalę Pierwsze coins (Centy ) - Rejestracja - kod 6lycig3yX (0.10$) Rate MintCoins - Dajemy im ocene ( 0.10$) po rejestracji Apka zwie się MintCoins Mam nadzieje że w ciągu 24 godzin wypłacą Wypłaty - Paypal ( 24H) VPN - zobaczymy , sprawdzę po wypłacie HAJS SIĘ ZGADZA !!!! http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pid=5003&fullsize=1 Wypłata doszła !!!!!!!!!! VPN !!!!! Dzisiaj wypróbowałem VPN Oferta jaką zrobiłem Tchibo CHF w trialpay ( 400 Coins ) Fake zamówienie złożone = 400 Coins otrzymane Wypłata zlecona ( 400 Coins =4.00$) ZAPRASZAM WSZYTKICH RÓWNIEŻ DO 2 PORADNIKA !!!!!!! O APCE CASH PIRATE http://zarabiam.com/Temat-Jak-sprawnie-zarobic-na-android-Cz-2-cash-pirate-88746 RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - Kropcio - 27-03-2014 15:36 Lece przetestować Daj znać jak najszybciej co z tą wypłatą RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - ventopolska - 27-03-2014 15:41 Dziennie 1.8 $ ? RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - Xelir - 27-03-2014 15:48 Jakie minimum do wypłaty? Jeżeli ktoś chce, to mogę polecić też fajną apke na Androida, pierwsze 2,5$ zrobiłem w niecałe 2 dni RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - dovakhinpl12 - 27-03-2014 16:00 1.00 $ to minimum @ventopolska Ujdzie zarobić więcej zależy od ofert Akazoo i badabee pojawiają się na wszystkich offerwall Niestety z moim połączeniem 8kb/s najłatwiej mi idą aarki OD razu jak dojdzie wypłata to wkleje Zleciłem na 1.34 $ Teraz uzbierałem sobie na następną ale zlece jak ta dojdzie żeby się nie zagubiła RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - Xelir - 27-03-2014 16:01 Ok dzięki za odp, poszło z refa RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - Thi4f - 27-03-2014 16:14 Może być ciekawie. Rejestruję się z ref'a. RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - badom - 27-03-2014 16:36 Na ich FP ludzie piszą, że dochodzi pierwsza, ew. druga wypłata i dalej nic. Ale zarejestrowałem się z refa i wypróbuję. RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - dovakhinpl12 - 27-03-2014 16:43 No też czytałem , jedni mówią że przychodzi im normalnie , jedni że nie wypłacają , inni z koleji że jedna przychodzi druga nie ... mam nadzieje że to tylko takie gadanie .. RE: Jak Sprawnie zarobić na android :) MintCoins - shiv3er - 27-03-2014 19:17 Apka wygląda super tylko coś za łatwo się zarabia, dobry telefon + szybki net i w niecałe 5 minut nazbierałem ponad dolara. Zobaczymy czy rzeczywiście wypłata przyjdzie. |