Problem z UTI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem z UTI (/Temat-Problem-z-UTI-88156) |
Problem z UTI - Dentros - 26-03-2014 11:11 Witajcie, Otóż zakupiłem domene w SuperHoście, poczym podczepiłem ją pod serwer na uti.pl Od kilku dni strona przestała mi działać, pisałem już do SuperHost, napisali mi, że z domeną jest wszystko ok i może to być wina DNSów. Lecz sprawdziłem DNSy, wszystko jest poprawnie powpisywane, a strona i tak wywala mi błąd. Dodam tyle, iż dziś strona mi się wczytała, ale gdy godzinę później próbowałem ją wczytać, to niestety, nie udało się to. Nie wiem co poradzić, help. Odp: Problem z UTI - v3XeR - 26-03-2014 11:36 Moge sprobowac pomoc Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka RE: Problem z UTI - Dentros - 26-03-2014 16:24 Zorientowałem się, że to nie jest problem z UTI, tylko z moim internetem, lecz co na to zaradzić? Odp: Problem z UTI - v3XeR - 27-03-2014 06:22 Pewnie zle dodales domene Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka Problem z UTI - Hybrid1990 - 05-03-2021 16:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |