W co zainwestować żeby zacząć z CPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: W co zainwestować żeby zacząć z CPA (/Temat-W-co-zainwestowac-zeby-zaczac-z-CPA-88104) |
W co zainwestować żeby zacząć z CPA - Liromir - 25-03-2014 16:36 Witajcie! Chciałbym zacząć zarabiać może niższe kwoty niż na subskrypcjach ale pasywnie. Wiem że do CPA powinno się mieć własną strone i tu pytanie, w co zainwestować na początek? jakaś firma która mi wypozycjonuje czy rozreklamuje serwis, w firme które mi zrobi ten serwis ? Prosiłbym o jakieś rady. RE: W co zainwestować żeby zacząć z CPA - MoreSound - 07-04-2014 18:16 Jeżeli masz pieniądze, to możesz wykupić reklamę twojego banneru w różnych serwisach. Jeżeli masz zamiar skupić się na zagranicznych ofertach, to mogę ci polecić 7search.com Minimum do wpłaty to 25$, więc sieć przyjazna dla osób z małym... budżetem. |