Potrzebuje ogarniętego człowieka :P - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Potrzebuje ogarniętego człowieka :P (/Temat-Potrzebuje-ogarnietego-czlowieka-P-88099) |
Potrzebuje ogarniętego człowieka :P - cord - 25-03-2014 15:06 Witam mam sposób jak zdobyć 100.000 lajków w jeden dzień Co jest potrzebne? Fanpage już jakiś który przekieruję w link ludzi może to być fanpage humorystyczny . te kwestię akurat mam dobrze obmyśloną jak zdobyć największa konwersję klików. Własna domena z jakimś obrazkiem /filmem na stronie - to też wiem jak miałoby wyglądać Taki ciekawy skrypcik który daje lajki nie jest to żaden autolike, likejacker itp. Mam cały ten skrypt skopiowany jakimś tam programem do kopiowania stron www . Problem w tym że nie umiem go umieścić na swojej stronie wszystko jest okej ale u mnie wyskakuje potwierdzenie like a u nich nie . Coś pominąłem napewno ;] I szukam osoby która by mi pomogła to jakoś wnieść w życie :> Wydaje mi się że są to jakieś skrypty w java blokujące treść tego potwierdzenia które oczywiście są w tych plikach co mam alee mam źle jakieś rzeczy ustawione . Czego oczekuje? Kontakt na skypie bo tak się najlepiej pracuje RE: Potrzebuje ogarniętego człowieka :P - bolo9797 - 25-03-2014 16:49 A wiesz ze takie chowanie lubieto pod myszka podchodzi pod paragrafy , ale i tak zapewne tylko konto fb ci usuna. RE: Potrzebuje ogarniętego człowieka :P - draksone - 25-03-2014 17:13 (25-03-2014 16:49)bolo9797 napisał(a): A wiesz ze takie chowanie lubieto pod myszka podchodzi pod paragrafy , ale i tak zapewne tylko konto fb ci usuna. Racja,biegne na policje zgłosić,że ktoś mnie wrobił w zalajkowanie fp,które i tak w każdej chwili mogę cofnąć RE: Potrzebuje ogarniętego człowieka :P - cord - 25-03-2014 17:26 to nie jest chowanie pod myszką to jest wykorzystanie czegoś co daje facebook Takie zalajkowanie da się cofnąć ale ludzie o dziwo nie cofają a fanpage pną się do góry bo trochę obserwowałem tego gościa teraz ma już z 10 + fanpage po 200k Potrzebuje ogarniętego człowieka :P - Hybrid1990 - 18-09-2017 12:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |