Poszukuję dobrego mentora:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Poszukuję dobrego mentora:) (/Temat-Poszukuje-dobrego-mentora-88005) |
Poszukuję dobrego mentora:) - montezuma - 23-03-2014 22:38 Witam, chętnie nawiążę współpracę z doświadczonym użytkownikiem. Zarabianiem przez internet interesuję się właściwie od paru dni. Przez te dni chłonąłem forum jak gąbka wodę Moim atutem jest czas jaki spędzam w internecie, a mianowicie siedzę non-stop w nim Toteż chciałbym go jakoś wykorzystać i przekuć na monety Serdecznie pozdrawiam i czekam na propozycje RE: Poszukuję dobrego mentora:) - smup33 - 23-03-2014 22:51 Pisz PW RE: Poszukuję dobrego mentora:) - nesarions - 25-03-2014 20:26 Też bym napisała PW bo tego nie ogarniam jak tu łatwo zarobic mam checi i 5-7 godzin dziennie ale nie wiem jak A napisac PW nie można Użytkownik smup33, do którego chcesz wysłać PW, przekroczył limit prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać teraz wysłana. |