[FIFA Online] Problem z ustawieniem pada - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [FIFA Online] Problem z ustawieniem pada (/Temat-FIFA-Online-Problem-z-ustawieniem-pada-8798) |
[FIFA Online] Problem z ustawieniem pada - WalkmaN - 17-06-2010 17:54 Problem dotyczy mojego kumpla, nie może ustawić controllera na joya w Fifa Online, jest tylko myszka i klawa do wyboru. Joya ma sprawnego bo jeszcze sprawdzał w PES'ie. Nic u niego nie wykrywa gdy odpala fife. Za pomoc + poleci. RE: Problem z ustawieniem pada w Fifie - WalkmaN - 20-06-2010 22:15 Wasze odpowiedzi do tego tematu były : WY :Tak, da się grać przez pada. JA :Ale jak? WY :..cisza.. Przeszukując forum ea znalazłem temat które właśnie odpowiada na te pytanie. Grać da się tylko na wybranych Padach ! Cytat:WORKING GAMEPADS - DZIAŁAJĄCE Tak więc by móc grać w Fife Online na padzie trzeba najpierw sprawdzić czy nasz pad występuje w liście działających. |