![]() |
Dodatkowe sposoby na drobne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dodatkowe sposoby na drobne (/Temat-Dodatkowe-sposoby-na-drobne-87946) |
Dodatkowe sposoby na drobne - vankosiara - 23-03-2014 00:58 Mój kolega zainteresował się pytaniem (w sumie ja też ![]() ![]() Najlepiej coś prostego i mało do poświęcania czasu. Myślałem na subskrypcjami sms, bo to jest stosunkowo łatwe tylko nie wiem jak zacząć. Ostatnio poświęciłem na spam godzinę i miałem tylko 4 kliki więc nie było fajnie. Chciałbym też widzieć wypłaty z tego serwisu jeżeli to jakaś nowość. Oczywiście poleci reje z reffa. Odp: Dodatkowe sposoby na drobne - casualsprojects - 23-03-2014 01:05 do subskrypcji polecam FireSub, programy fajne, i jakas taka wieksza pewność, że się szybko nie zescami. To projekt FireMedia - "tych" od FireCash, FireCPA, FireCenter. Napisz na gg: 44118687 to ci pomogę i odpowiem na pytania ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Dodatkowe sposoby na drobne - vankosiara - 23-03-2014 01:41 O FireSub wiem, na pewno się nie zescamią, Kiljan by zabił jakby ktoś podrzucił pomysł nie wypłacania ludziom ![]() RE: Dodatkowe sposoby na drobne - Liromir - 23-03-2014 01:55 do spamowania polecam instanter, tylko że tam jest spora konkurencja w gimbusiarskich spamerach, jak smski to hotcash - tutaj polecam fanpage. RE: Dodatkowe sposoby na drobne - vankosiara - 23-03-2014 02:06 Z fp 11k dałoby się coś wyciągnąć? Gimbusiarska tematyka lecz jest martwy, mały ruch. Dodatkowe sposoby na drobne - Admin - 23-03-2014 06:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |