![]() |
Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Pay Per Download (/Forum-Pay-Per-Download-178) +--- Wątek: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! (/Temat-Oboom-com-MIX-PPD-PPS-PPS-Nawet-50EURO-za-1000-Pobran-87826) Strony: 1 2 |
Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - insanemagik - 20-03-2014 23:46 Oboom.com ![]() Słów pare: Jako młoda i dynamiczna firma z zamiłowaniem do najbardziej nowoczesnych technologii, naszym celem jest, aby zawsze iść z duchem czasu i zaoferować rewolucyjną chmurę do przechowywania plików. Nasze wizje, pasja, poświęcenie, duch innowacyjności i bliski kontakt z naszymi klientami, aby nas wyróżnia od konkurencji. Tyle o nas, teraz skupmy się na ważnych rzeczach: Serwery są gotowe, strona jest w trybie online, Brakuje tylko CIEBIE! Plany: Mix(między innymi PPD)/PPS ![]() ![]() Przejrzyste statystyki dzięki którym masz dokładne informacje o swoich zarobkach: ![]() Szybkie Podsumowanie: Maksymalna wielkość Uploadowanych plików 5 GB Próg wypłaty 20 Euros Każdy dzień jest dniem wypłaty! wypłata na Webmoney może zostać zrealizowana w 14 dni! Nieograniczone miejsce Użytkownicy bez konta premium mają 50GB miejsca na NIE AKTYWNE PLIKI! /natomiast Premium aż 500 GB Brak Limitów Miejsca Dla AKTYWNYCH Plików Płatności poprzez PayPal, WebMoney, credit card, Bitcoin, etc. Wypłaty na WebMoney, przelew bankowy i bitcoins. Jak uaktywnić któryś z planów: 1.Zaloguj się 2.Wejdź w ustawienia 3.Zaznacz kwadracik "affiliate" 4.Zaakceptuj zasady (ToS) 5.Wybierz plan Kilka pytań i odpowiedzi: Q:Ile naliczy mi system pobrań z 1 IP A:Naliczane jest 1 pobranie na 24h Q:Jak długo nie aktywny plik jest przechowywany na serwerze ?? A:180 dni od ostatniego pobrania Q:Co ile aktualizują się statystyki A:Statystyki są aktualizowane na bieżąco Q:Czy pobieracie jakieś opłaty przy wypłacie ? A:Tak jeśli suma jest mniejsza niż 100 € Plusy Minusy (+/ -) +FTP / Remote +Miejsce nieograniczone* (Wyjaśnienie niżej) +Wypłaty w 24h +Refferal system +Autorski skrypt +Bardzo dobre stawki dla polski -Tylko 50GB dla free ale gdy ktoś pobierze nasz pliki osiąga on status aktywnego przez co system zwiększa nam limit -Chwilowo nie dopatrzyłem się więcej ![]() *Jak to jest z tym miejscem ? Otóż po wgraniu plików o wadze 50 GB nasz dysk jest teoretycznie pełny lecz gdy jakaś osoba pobierze plik np o wadze 5 GB plik ten osiąga status aktywnego co za tym idzie system oddaje nam 5 GB na następne pliki. Moja opinia Serwis wygląda przyjaźnie i sprawia wrażenie dopracowanego, administracja jest otwarta na sugestie i wszelakie problemy rozwiązuje natychmiast. Dziwne lecz zarazem bardzo dobre rozwiązanie z ograniczeniami na pliki dzięki którym nie zaleje ich fala nie potrzebnych plików które tylko zajmują miejsce. Nie widziałem jeszcze dowodów wypłat ale jestem dobrej myśli ![]() Jak bede wiedział coś wiecej bede was informował Link do strony: http://www.oboom.com/ Reflink: https://www.oboom.com/ref/A9262F ( Wielkie dzięki dobrzy ludzie za rejestracje z reflinka ) RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - ZexKox - 21-03-2014 12:20 Postaram się przetestować i zobaczę czy jest aż tak pięknie jak piszą. RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - Dymay - 21-03-2014 17:52 Zarejestrowany z refa ![]() Liczę na refback w przypadku dużej sumki ![]() RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - venzer - 21-03-2014 18:53 Jakieś dowody wypłat? RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - insanemagik - 22-03-2014 19:27 pierwszy dowod wypłat ![]() RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - cord - 30-03-2014 11:49 jest możliwość wypłaty na paypal? RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - Roger - 03-04-2014 03:13 Jestem nowy w tym temacie i mam w związku z tym kilka pytań. 1. O co chodzi z tymi planami ? Może mi to ktoś trochę rozjaśnić ? 2. Czy stawki podane przez założyciela tematu są nadal aktualne ? 3. Jakie pliki tam wrzucacie ? Po prostu ściągacie coś z net (np. film) i wrzucacie ? Kiedyś czytałem na ten temat że lepiej nie wrzucać filmów czy materiałów innych autorów bo można mieć problemy w związku z prawami autorskimi. Lepiej tworzyć swoje własne pliki np. jakieś prezentacje w PowerPoincie albo jakieś poradniki w wordzie. Jest to prawda czy można to włożyć między bajki ? W końcu torrenty itp. śmigają aż miło. Mam nadzieje że mogę liczyć na waszą pomoc, będę wdzięczny. RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - noutilus - 05-04-2014 13:52 1. Każdy plan ma inną specyfikacje. Między planem MIX a PPS, w skrócie to opisując jest taka różnica że: - PPS zarobki są naliczane wtedy gdy ktoś wejdzie w twój link z plikiem i aktywuje/kupi konto premium w serwisie - MIX (~PPD) zarobki są naliczane za pobrania, czyli za 1000 pobrań otrzymasz wynagrodzenie tak jak przedstawia to tabelka w temacie. Oczywiście zarobki liczone są od razu od jednego pobrania. 2. Tak są one aktualne 3. Wrzuca się z reguły pliki chronione prawami autorskimi bo na nie jest większe parcie niż na coś mało popularnego. Ryzyko z wrzucania czegoś chronionego prawem zawsze istnieje ale w ostateczności nie my ponosimy tego konsekwencje tylko serwis (w tym przypadku oboom), który oferuje taką możliwość. RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - Roger - 05-04-2014 14:09 Wielkie dzięki za pomoc. Poszedł reput. Te plany już sam wcześnie skumałem i oczywiście wybrałem Mix. Niestety stawki za 1000 pobrać w przedziale 3MB - 100 MB poszły wczoraj w dół dla wszystkich krajów, dla polski z 10$ do 5$. RE: Oboom.com MIX(PPD/PPS)/PPS Nawet 50EURO za 1000 Pobrań! - naicob - 13-06-2014 11:46 Już znalazłem - nieaktualne ![]() |