Krashai like money ;3 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Krashai like money ;3 (/Temat-Krashai-like-money-3-87751) |
Krashai like money ;3 - Krashai - 19-03-2014 17:41 Wpis 1 - 19.03.2014
Siemka jestem Krashai i postanowiłem założyć ten dziennik by się zmotywować i zarazem notować wszystkie moje wzloty jak i upadki. zarabiam na różnych sposobach, w tym momencie zarabiam na subskrypcjach sms.
A więc zacząłem zarabianie w internecie około 2lata temu, zaczęło się na ppa z czego szybko zrezygnowałem ponieważ się po prostu do tego nie nadaje, potem bawiłem się w tremorgame i sporo na tym zarobiłem sprzedając gry, następnie zacząłem sprzedawać grafikę na czym też trochę zarobiłem (przykładowe prace niżej). Zarabianie się skończyło na początku 2013 roku z łatwego powodu, tym powodem były chęci a dokładniej ich brak... W 2014 roku myślałem jak tu zarobić na swoich grach (zapomniałem dodać że jestem również gamedevem) i wymyśliłem kilka ciekawych rzeczy ale że nie ma pieniążków na zafundowanie tych rzeczy to trzeba je zarobić. Dokładnie 01.02.2014 zacząłem zarabiać na subskrypcjach sms, zacząłem na cpagrip i wyszło to całkiem nie najgorzej : Potem pobawiłem się firesem i zarobiłem tam około 400zł następnie FireSub na którym zarobiłem 70zł i zarabiam dalej oraz Instanter na którym zarobiłem tyle co na sygnaturce oraz dwie wypłaty już za mną : Tutaj te grafiki o których wyżej pisałem. 1: Przetransportowany LoL w 2D (projekt nie wyszedł) 2: Karta do takiej jednej karcianki którą również tworzyłem (projekt zawieszony) 3: Praca nad animacją ;P 4: Wyżej robiona animacja (nie dokończona) A więc mam kilka celów i dlatego założyłem między innymi ten dziennik. Głównym celem jest motorek a potem serwer do stworzenia gry. Dziś nie będę już pisał co robiłem i ile zarobiłem, to zacznę od jutra. Odłożona kasa na główny cel : 315.42zł Kasa potrzebna na główny cel : 1500/2000zł RE: Krashai like money ;3 - cord - 19-03-2014 17:53 życze powodzenia w dążeniu do celu! $.$ ^^ RE: Krashai like money ;3 - Arivi - 19-03-2014 18:04 Kiedyś widziałem, że ludzie na forum wstawiali stworki które "ewoluowały" na następny poziom gdy uzyskały daną ilość kliknięć. Wydaje mi się, że to dość niezły zarobek na reklamie ;P Powodzenia RE: Krashai like money ;3 - explrlz - 19-03-2014 18:07 Fajny dziennik! Będę śledził RE: Krashai like money ;3 - pietreczka - 19-03-2014 18:35 Będę śledził i zapraszam do lektury mojego dziennika, też subskrypcje SMS Da radę zarobić coś jeszcze na tym CPAGrip? Znasz jeszcze jakieś fajne serwisy z subskrypcjami? Posiadasz swoje fanpage? Jak wklejasz te zdjęcia na forum? RE: Krashai like money ;3 - Krashai - 19-03-2014 20:33 (19-03-2014 17:53)cord napisał(a): życze powodzenia w dążeniu do celu! $.$ ^^A dziękuje ;P (19-03-2014 18:04)Arivi napisał(a): Kiedyś widziałem, że ludzie na forum wstawiali stworki które "ewoluowały" na następny poziom gdy uzyskały daną ilość kliknięć. Wydaje mi się, że to dość niezły zarobek na reklamie ;PPomysł roku !. Sam na to nie wpadłem, serio piszę ;D. Dziś albo jutro czekajcie interaktywnej zabawy w tym temacie ;P (19-03-2014 18:07)explrlz napisał(a): Fajny dziennik! Będę śledził Ołł jak miło, dziękuje ;P (19-03-2014 18:35)pietreczka napisał(a): Będę śledził i zapraszam do lektury mojego dziennika, też subskrypcje SMS Widziałem Twój dziennik, duuuużo pieniążków ;P. 1. Tak da rade zarobić ;P. 2. Znam wszystkie te co znasz Ty ;P. 3. Nie. 4.[img]tutajlink[/img] RE: Krashai like money ;3 - Krashai - 20-03-2014 10:37 Dziś wieczorem interaktywna gra w tym temacie ! RE: Krashai like money ;3 - choli11 - 20-03-2014 14:34 Poklikamy w potworka Może zmieni się w jakiegoś co nas ochroni w razie kataklizmu bądź zagłady Temat idzie do śledzonych (: Pozdrawiam i życzę dobrych zarobków. RE: Krashai like money ;3 - Krashai - 20-03-2014 22:38 Wpis 2 - 20.03.2014 A Więc dziś dużo nie robiłem gdyż po prostu czas nie pozwolił, wstałem o 10 i do 11 pospamowałem. Następnie dziewczyna do 15, potem obowiązki i takie tam. Spamowałem znowu od 17 do 19. Dziś zarobiłem 40zł + 56zł wczoraj i jakieś zaległe leady z czego wyszła mi kolejna wypłata : Zapomniałem wczoraj wam wspomnąć że czekam jeszcze za wypłatą z freebiza o wysokości 940zł. Jutro co do subskrypcji będzie tragedia,mam dużo na głowie. Interaktywna Gra ! A więc tak jak pisałem zrobimy sobie tutaj w temacie interaktywną grę która będzie polegała na ewolucji stworków po danej ilości kliknięć, znam się trochę na gamedevie więc może ułożymy później z tych stworków jakąś grę. A więc zaczynając od dziś do każdego kolejnego wpisu będę wstawiał klikaną grafikę stworka plus statystyki z kliknięciami i potrzebną ilością kliknięć do następnej ewolucji. Kliknięcia będą monitorowane w shorte.st klik zostanie zaliczony po kliknięciu skip ad. 1. Crystal Egg Kliknięć do ewolucji(Kliknij w obrazek jajka a następnie skip ad by zaliczyło) : 0/250 2. Grass-Stone Egg Kliknięć do ewolucji(Kliknij w obrazek jajka a następnie skip ad by zaliczyło) : 0/250 Zapraszam do zabawy ! Odłożona kasa na główny cel : 315.42zł Kasa potrzeba na główny cel : 1500/2000zł RE: Krashai like money ;3 - choli11 - 20-03-2014 22:47 Kliknąłem i przyłączyłem się do zabawy także 1/250 masz na obu pokemonach czy cokolwiek to jest bądz czym ma być w przyszłości |