Pewne mecze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pewne mecze (/Temat-Pewne-mecze-87554) |
Pewne mecze - zdzichu11 - 16-03-2014 12:55 Witam, Zarejestrowałem się tu by zebrać parę osób i złożyć się na ustawiony mecz - pewny zarobek Zaraz zaczną się komentarze, że takich meczy nie ma ale to nie prawda bo były są i będą Kto jest zainteresowany PW Myślę, że warto spróbować. Uprzedzę pytanie: nie, informator nie jest z fb RE: Pewne mecze - Melex - 16-03-2014 13:06 podaj parę męczy ustawiinych. RE: Pewne mecze - zdzichu11 - 16-03-2014 13:15 Hehe ja szukam parę osób żeby się na taki mecz złożyć, chętnie bym go podał dla uwierzenia ale nie zaryzykuje sam by przekonać innych A co do przyszłych pytań, informator nie jest z fb RE: Pewne mecze - Admin - 16-03-2014 13:45 nie wspieramy sprzedaży typów ani zbiórek. Pewne mecze - Admin - 16-03-2014 13:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |