![]() |
Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw (/Temat-Chwytamy-sie-wszystkiego-dziennik-szy1sw-87398) Strony: 1 2 |
Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - szy1sw - 13-03-2014 22:47 Witam, postanowiłem zrobić dziennik by się w końcu zmotywować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniej zarabiałem na: -subskrypcje MT -gra przeglądarkowa(drobne kwoty to były) -upload PPD -bukmacherska (na minus ![]() Teraz: -reklama -tworzenie własnego serwisu(postęp na dziś 0%) Dzisiejsze zarobki: ![]() mało bo mało ale z 20minut roboty +kilka wejść z reklamy z której wyszedłem na minus;/ jutro weekend więc powinno być dużo lepiej ![]() Do tego doszło zweryfikowanie konta w cashbill +odnalezienie starego szkieletu strony ![]() Cele na jutro: -minimum 50wejść w link -przerobienie szkieletu strony na funkcjonalny +zaczęcie robienia grafiki Cele na marzec: -zarobić minimum 100$ -zrobić stronę do końca -założyć firmę RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - m4t0sh - 13-03-2014 23:51 Powodzenia mam pytanko co ile oni sprawdzaja te wejścia? czekam już chyba z tydzień trzeba mieć zweryfikowane konto żeby się za to zabrali? RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - cord - 14-03-2014 00:04 powodzonka :# RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - ErgePL - 14-03-2014 07:23 Powodzenia, będę zaglądał! ![]() RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - TheGleeMat - 14-03-2014 18:51 Jaki serwis chcesz stworzyć jeśli można spytać :3 ? Życzę powodzonka ![]() RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - szy1sw - 14-03-2014 22:39 Dzięki all ![]() m4t0sh nie trzeba mieć zweryfikowanego(chodź lepiej to zrobić), nie mam pojęcia chyba raz w miesiącu. TheGleeMat póki co PREMIUM SMS, potem może(o ile poradzę sobie z kodem bo moja wizja jest dosyć trudna ![]() ![]() Dziś byłem całkiem zajęty(i wcześniej nic nie wpadało) więc dopiero teraz się za to zabieram więc raczej na pewno celów do północy nie osiągnę 12wejść nabitych w 20minut, trochę słabo, ogólnie dziś 14wejść:C (screena nie dodam bo mspartner ma inny czas i tam już kolejny dzień) została niby jeszcze godzina ale bany za szybko lecą ![]() ![]() ![]() ![]() Póki co: Cele na dziś: -szkielet strony zrobiony ![]() -wejścia 31/50 -grafika zaraz zacznę ale dziś już nic funkcjonalnego nie osiągnę ![]() Cele ogólne: -zarobek minimum 100$na marzec - 5,5$/100$ -stworzenie strony (2%) -założenie firmy(dziś zdobyłem przydatne info na temat podatku, rachunków, czasie założenia[można się w dzień uwinąć ![]() Cele na jutro: wymyśliłem nową niszę(na subskrypcje) ![]() ![]() RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - TheGleeMat - 14-03-2014 22:49 Dzięki, za odpowiedź, jeszcze raz powodzenia. Być może, za jakiś czas podpytam Cię jak się dorobić na Premium SMS-ach, i na subskrybcjach MT . Po tekstach widać, że jesteś spoczko ![]() RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - casualsprojects - 15-03-2014 19:11 Czas założenia w jeden dzień? Nie znam się na tym, ale moja siostra kiedyś chciała zakładać, to mówiła, że ok. miesiąca trzeba czekać chyba na sam REGON? ![]() Powodzenia! RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - szy1sw - 04-05-2014 00:51 Dawno nie pisałem ale nie miałem internetu, więc nie zarabiałem(wiele planów mi przeleciało;/ ) Dziś(w sumie wczoraj bo już prawie druga w nocy ![]() ![]() i do tego FanPage na którym wpadają wyświetlenia nabiłem pierwsze 18like ![]() ![]() 13godzin póki co fp istnieje, wynik może nie porywający ale jestem z niego bardzo zadowolony ponieważ ten sposób zarobku to dla mnie absolutna nowość ![]() ![]() RE: Chwytamy się wszystkiego dziennik szy1sw - patryk0407 - 04-05-2014 12:21 powodzenia! ![]() Aktualizuj dziennik! ![]() |