Tworzenie stron internetowych... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Tworzenie stron internetowych... (/Temat-Tworzenie-stron-internetowych-87373) |
Tworzenie stron internetowych... - szufliko - 13-03-2014 17:18 Postanowiłem uczyć się tworzyc strony internetowe (nauczyc sie bo może w przyszłości się przydać2). Jednak nie wiem co wybrac myślałem o wordpressie... Moze wy mi coś doradzicie? RE: Twprzenie stron internetowych... - Admin - 13-03-2014 17:22 A czego ty się chcesz w wordpressie uczyć? jak to gotowy cms... style/templatki chcesz pod niego robić czy jak? RE: Tworzenie stron internetowych... - szufliko - 13-03-2014 17:35 (13-03-2014 17:22)Admin napisał(a): A czego ty się chcesz w wordpressie uczyć? jak to gotowy cms... style/templatki chcesz pod niego robić czy jak?Chodzi mi o to by w dalekiej przyszlosci tworzyc strony na powiedzmy zanowienie. Troche czytalem na ten temat... Chcialbym po prostu ogarnac np. Wordpressa by potrafic w nim tworzyc... RE: Tworzenie stron internetowych... - daniel42na - 13-03-2014 17:52 Wielu osobom zlecającym strony zależy na dobrym CMSie, znajomość wp w tym wypadku to bardzo dobra rzecz Drugą sprawą są templatki i pluginy na których można zarobić naprawde dużo kapony Dobre kursy mozesz znalezc na eduweb, teamtreehouse(2 tygodnie testów za free - warto sprawdzić) i wielu innych serwisach RE: Tworzenie stron internetowych... - RoyMaster - 14-03-2014 11:03 Najlepiej jak nauczysz się z darmowych kursów php/html/css/jquery nie ma co brać się za gotowe silniki bo nic się nie nauczysz. Trzeba samemu do przodu RE: Tworzenie stron internetowych... - szufliko - 14-03-2014 15:28 Znam podstawy html... Myslicie ze warto go rozwijac? RE: Tworzenie stron internetowych... - MikiMaJe - 14-03-2014 18:27 HTML to dopiero początek. Na samym HTML'u nie powstanie żaden serwis mający cokolwiek wspólnego z bazami danych itp. Ucz się dalej, a potem PHP, MySQL i JS. (Mogłem coś pominąć, jeżeli tak to przepraszam ) |