List do Lockerz w sprawie restocku dam + - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: List do Lockerz w sprawie restocku dam + (/Temat-List-do-Lockerz-w-sprawie-restocku-dam-8731) |
List do Lockerz w sprawie restocku dam + - GoreYoite - 16-06-2010 16:58 Hej Lockerz Mam do was pare pytan po pierwsze czy bedzie duzo nagrod, pytam dlatego ze po tym jak zobaczylem nowe ceny to sobie pomyslalem ze wszystko zniknie w pare sekund. A drugie pytanie dotyczy mojego konta. Czy moge miec dwa konta w uzyciu na ta sama osobe(mnie)? Pozdrawiam i do jakiego tematu mam to zaliczyc RE: List do Lockerz w sprawie restocku dam + - Satan - 17-06-2010 17:48 Cytat:Hej Lockerz Cytat:Hi Lockerz ! @GoreYoite Tłumaczenie własne z użyciem słownika RE: List do Lockerz w sprawie restocku dam + - GoreYoite - 17-06-2010 19:54 mam nadzieje ze to nie translator leci + list wyslany. temat do zamkniecia RE: List do Lockerz w sprawie restocku dam + - Zythus - 18-06-2010 06:13 Hej Lockerz Mam do was pare pytan po pierwsze czy bedzie duzo nagrod, pytam dlatego ze po tym jak zobaczylem nowe ceny to sobie pomyslalem ze wszystko zniknie w pare sekund. A drugie pytanie dotyczy mojego konta. Czy moge miec dwa konta w uzyciu na ta sama osobe(mnie)? Pozdrawiam Cytat:Hey Lockerz Tak dokładniej Ale temat do zamknięcia i tak xd |