![]() |
Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) (/Temat-Szukasz-Mentora-FireSub-Zajrzyj-87251) Strony: 1 2 |
Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 11-03-2014 17:10 Jeżeli szukasz mentora dobrze trafiłeś. Krótka notka jak przebiega pomoc dla was: Zarejestruj się z refa: http://firesub.pl/polecam/1b041ebac2 Po rejestracji z refa wysyłam poradnik jak zarobić na FireSub codziennie można zarobić spokojnie 50-150 zł przy nakładzie pracy 2-10 h Jeżeli po przeczytaniu poradnika będą jakieś pytania śmiało pisać pomogę ![]() Jak pomoc się spodoba proszę o reputa ! Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować pisz najlepiej na GG: 15842503 ew PW lub e-mail: [email protected] PS: Nie pisałem tu zbyt dużo bo myślę że nie są tu potrzebne jakieś bohomazy I pamiętajcie że pierwszą wypłatę trzeba ![]() ![]() ![]() Jeżeli zarobisz jako mój polecony minimum 50 zł dorzucę różnego typu dodatki do poradnika i rozszerzenia ( Musze je jeszcze przygotować więc ruszy ten bonus koło 14-15 marca) Jeżeli któryś podopieczny Będzie chciał się przenieść na instanter to proszę o reflinka http://instanter.pl/pp,ab648 PS2: Pomagać zacznę na FireSub dziś po 23 gdyż muszę poprawić poradnik ![]() ![]() PS3: Bo już się zdarzały takie przypadki jeżeli ktoś chce się odwdzięczyć pieniężnie za pomoc to łapcie moje PP: [email protected] Ps4: Jeżeli ktoś będzie udostępniał treści mojego poradnika będę pociągnięte konsekwencje prawne gdyż nie po to się męczyłem żeby ktoś potem udostępniał moje treści i na nich zarabiał. RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - Mikron22 - 11-03-2014 17:18 Chętnie skorzystam. Tylko że dopiero zaczynam bawić się w tego typu serwisy :\ Mam nadzieję że zarobie i ja i Ty. Licze na podpowiedzi co robić. Do tej pory próbowałem na Youtubie z filmikami ale marnie idzie. Login taki sam jak na forum. RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 12-03-2014 15:08 Każdą osobę która zarejestrowała się z Refa zapraszam na GG: 15842503 Pytania też zadawać na gg ![]() RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - Nupek369 - 12-03-2014 16:02 Mentorowałeś już wcześniej? Możesz przedstawić jakiś screen ze swoich zarobków na subskrypcjach albo opisać chociaż swoje doświadczenie? Nie musi to być zarobek na firesub, bo serwis dopiero co ruszył ![]() RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 12-03-2014 18:20 Zarobki z ostatnich dni na instanter ![]() Oraz Zarobiłem na easysub koło 2-3 tys. I na fires koło 200-300 zł ![]() RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - Shogunno - 12-03-2014 18:35 Zarejestrowany z reflinka czekam na odpowiedź na gg ( napisałem ) ![]() RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - MankuT - 12-03-2014 18:51 Tylko spam na facebook'u czy dalej nic więcej poradzić nie potrafimy ? ![]() RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - JustinTime - 12-03-2014 19:02 zapewne spam na moim fanpage xD RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - patulsky1337 - 12-03-2014 19:22 Zarejestrowałem się z refa i napisałem na GG. Czekam na odpowiedź. RE: Szukasz Mentora FireSub ? Zajrzyj ;) - DeoRIP - 12-03-2014 21:45 Każdą osobę która zarejestrowała się z Refa zapraszam na GG: 15842503 Pytania też zadawać na gg ![]() |