![]() |
surebet.com - pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: surebet.com - pytanie (/Temat-surebet-com-pytanie-87177) |
surebet.com - pytanie - elbowndg - 10-03-2014 14:40 Osoby grające u buka wiedzą czym są surebety. Do nich kieruje te pytanie, a mianowicie chodzi mi o stronę surebet.com darmowe surebety osiągają tam maksymalnie 1% zysku, istnieje możliwość wykupienia abonamentu i chciałem się zapytać czy ktoś kiedyś miał tam abo? jeśli tak to w abonamencie do jakich wartości % dochodzą surebety? RE: surebet.com - pytanie - scy12 - 11-03-2014 14:58 A mógłby mi ktoś wyjaśnić ten zysk ze strony en.surebet.com ? Przykład Wybieram sobie mecz Getafe — Granada 1/DNB 1,60 Getafe — Granada X 3,35 Getafe — Granada 2 3,35 Wygrywam kiedy Granada wygra lub zremisuje, jeśli Geafe wygra to przegrywam dobrze rozumiem ? RE: surebet.com - pytanie - SweetSensi - 11-03-2014 22:36 Ja grałem surebety, abonament od nich był wykupywany przez gościa raz i udostępniany ![]() ![]() RE: surebet.com - pytanie - zwinietydywan - 03-04-2014 21:03 Dobrze w necie poszukasz, a znajdziesz. Ludzie składają się na abonament i mają dostęp do konta za o wiele mniejsze pieniądze. Polecam RE: surebet.com - pytanie - szykoch - 15-04-2014 09:36 ja kupiłem kilka dni temu abonament, jeżeli ktos jest chetny na zrzutke to prv |