![]() |
Zarobki a rzeczywistość. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarobki a rzeczywistość. (/Temat-Zarobki-a-rzeczywistosc-87067) Strony: 1 2 |
Zarobki a rzeczywistość. - Bakeros - 08-03-2014 20:00 Witam, czy są osoby, które nie są w żaden sposób powiązane z administracja tej strony i zbijają grube kokosy (min 50tyś miesiecznie)? Już tłumacze skąd te pytanie, otóż troche mnie zdziwiło ze jedynie osoby z administracji zbijają grubą flote za to wszystko i wydaje mi się że w ten sposób nakręcają całą tą strone (no nie ukrywam że takie sumki osobiscie mnie zmotywowały i powiedziały "ej ty możesz zarobić grube tysiące), oczywiście nie podważam realności tych kwot (np. 233k w 60dni) jest to pytanie czyste z ciekawości. Zanim palniesz głupi post, cos dla Ciebie: -Hehe ale debil, głupi post to walnałeś własnie ty. -Jeśli możesz to prosze o uzasadnienie. (Ten rodzaj postów mi sie najbardziej podoba u pseudonapinaczy): -Cooo ból d*pki, że moderatorzy zarabiają taką forse a ty nie? -Jak napisałem pytanie czysto z ciekawości, jeśli zarabiają takie pieniądze to im gratuluje, jednak nie takie było pytanie, które zadałem -Dzieciaku, wracaj do gimbazy bo jestes taki głupi że aż żal normalnie -<3 RE: Zarobki a rzeczywistość. - sheko12 - 08-03-2014 20:12 Wypowiem się tak ![]() Czytałeś o PPA? PPD? PPI? Sieci Afiliacyjne czy Suby SMS? ![]() Po za tym definicja ''subskrypcja sms'' powinna dać troszke do myślenia. Istnieje dział ''Poradniki przez internet'' jeśli jesteś przykładowo ''typem leniwca'' cos znajdziesz dla siebie w tym dziale i zaczniesz zarabiac, nie ważne ile, na początek każda kwota przez intetnet Ci wystarczy, pamiętaj również że każdy na tym forum '' orze jak może '' i kombinuje by zarobić. Administracja nikogo nie nakręca, użytkownicy nawzajem sobie wymieniają wiadomości, tworzą wątki i działaja ![]() ![]() Odp: Zarobki a rzeczywistość. - casualsprojects - 08-03-2014 20:13 Zobacz chociażby dziennik pracy użytkownika domelek czy jakoś tak, kilka tys./dzień, zwykły szary user ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarobki a rzeczywistość. - MaLiN - 08-03-2014 21:01 Są na tym forum i to sporo. Gdyby tylko administracja forum miałaby zarabiać krocie, a reszta użytkowników przysłowiowe grosze, to forum by się tak nie rozrosło, do takiej rangi jak teraz ![]() RE: Zarobki a rzeczywistość. - wiezaawieza - 08-03-2014 21:27 Killer to człowiek internet... Ja chce 10zł dziennie zarabiać, a nie mogę choć mam 10h dziennie, a w weekend po 15... Ale życie ![]() RE: Zarobki a rzeczywistość. - AnnaKa - 08-03-2014 22:06 Ja powiem tak zaczynałem we wakacje klikałem buxy i robiłem z siebie durne dziecko tu na forum ... Przyznaję. Później zaczynałem spinać pasa i dziś jak nie mam co miesiąc ładnej wypłatki to mi aż wstyd że nie wpadło tyle ile zawsze czyli 4 cyfrówka RE: Zarobki a rzeczywistość. - dawid327 - 08-03-2014 22:08 A kto inny jak nie ci, którzy zarabiają gruby hajs powinni być w administracji tego forum ![]() RE: Zarobki a rzeczywistość. - surfer0700 - 08-03-2014 22:30 Tak naprawdę to admin przelewa nam kilkanaście tysięcy miesięcznie żebyśmy chwalili się na forum ![]() A tak na serio to kto z administracji (prócz Killera), 'ujawia się' z tym że zarabia jakieś większe pieniądze? RE: Zarobki a rzeczywistość. - szykiryki - 08-03-2014 22:45 Wystarczy zajrzeć do tematów zarobkowych subskrypcji czy PPA: zarobek rzędu 100-500 zł/dziennie nie jest jakimś wielkim wyczynem, więc Twoje pytanie może raczej świadczyć o tym, że stawiasz dopiero pierwsze kroki w zarabianiu w sieci... Żeby Cię uspokoić: spokojnie możesz zarobić, kilkukrotność dochodów ze stacjonarnego etatu (co najmniej kilka tysięcy zł), w Internecie!!!! RE: Zarobki a rzeczywistość. - sheko12 - 08-03-2014 23:09 Zapoznaj się jeszcze również z tym ![]() http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ |