![]() |
Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Upload Plików: Firecash czy Roaringcash (/Temat-Upload-Plikow-Firecash-czy-Roaringcash-87039) |
Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - DiMo - 08-03-2014 14:10 Witam ![]() Mam pewien Problem. Niewiem, który serwis lepiej wybrać - Firecash czy - Roaringcash Kto już używał tych dwóch ? Bo chętnie usłyszałbym waszą opinię Pozdrawiam Odp: Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - asiorek - 09-03-2014 00:04 Nie wiem czemu wybrales off top ale ok Robiłem i tu i tu. Rc jest swieze i ma troche bledow. Wyplaty masz co tydzien. Mozesz spróbować na rc jak i fc. Polecam jeden i drugi serwis :-) Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - Magnus - 09-03-2014 08:07 Temat przeniesiony, na przyszłość dobieraj dział bardziej starannie ![]() RE: Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - sewirus - 09-03-2014 09:21 Cytat:Wyplaty masz co tydzien nie koniecznie co tydzień zależy jaki dana oferta ma system wypłat, chyba że wyłączy wszystkie poza weekly chociaż te weekly to słabe stawki mają RE: Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - Dereeris - 15-03-2014 15:31 Ja polecam RC, jeszcze nigdy nie miałem wypłaty w tydzień... Każda szła tego samego dnia ![]() RE: Upload Plików: Firecash czy Roaringcash - adkam12 - 15-03-2014 15:39 Tylko i wyłącznie firecash, nawet się nie zastanawiaj, najlepszy support, jedne z najwyższych stawek na rynku. Licz się z odpowiedziami obiektywnych osób które próbowały wszędzie, a nie tych co zarabiają strickte na jednym serwisie. |