Program do obróbki filmików? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Program do obróbki filmików? (/Temat-Program-do-obrobki-filmikow-87033) |
Program do obróbki filmików? - Adriano42 - 08-03-2014 12:30 Poszukuje programu do obróbki mojego filmiku (musi mieć opcje wymazania czegoś czyli żeby było to nie widoczne np. przy wpisywaniu loginu itd). Camtasia Studio miałem było ok, aż do dziś. Program "zdechł" i nie chce się włączyć. Przy każdej próbie wyskakuje "Program przestał działać" to amo jest w CS 7 jak i CS 8. Potrzebny mi taki program podobny do camtasii. Jeżeli ktoś wie jak naprawić camtasie piszcie, (reinstall, naprawa nie dały efektu). RE: Program do obróbki filmików? - Scoobyx - 08-03-2014 14:17 Sony Vegas Pro RE: Program do obróbki filmików? - Adriano42 - 09-03-2014 00:03 Dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Program do obróbki filmików? - Magnus - 10-03-2014 19:27 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |