Reklama facebook, płatność - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Reklama facebook, płatność (/Temat-Reklama-facebook-platnosc-87027) |
Reklama facebook, płatność - saper82 - 08-03-2014 11:08 Wita Kupiłem reklamę na fejsie za 10zł, zaakceptowałem płatności cykliczne. Zabrało mi 5zł z paypala, po czym zablokowałem na paypalu fejsa, żeby kasy nie zabierało. na fejsie reklama za 10zł się skończyła, potem dałem reklame za 3zł. i wszystko OK. Pytanie, kiedy będą mnie ścigać o te 8zł? jak im to oddać? odblokować fejsa na paypalu, czy czekać na reakcje fejsa? //edit,, poprawka,, nie wzielo mi tych 5zl,, czyli wisze 13zl fejsowi. RE: Reklama facebook, płatność - Karamber - 17-08-2014 09:01 czekaj zobaczysz co będzie;p RE: Reklama facebook, płatność - saper82 - 17-08-2014 12:31 pół roku temu o to pytałem, żeby aż tak w archeologa się bawić i dawać odpowiedz nic nie wnoszącą do tematu |