![]() |
Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE (/Temat-Poradnik-bukmacherski-Dochodowy-i-skuteczny-system-LIVE-87016) |
Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Hut - 08-03-2014 00:43 ![]() 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik bukmacherski 2.Opis przedmiotu : Dzięki systemowi w 2,5 miesiąca osiągnąłem wyniki: 81% skuteczności, 50% yieldu, prawie 3000 zł zysku (30 jednostek). Został on opracowany na solidnych fundamentach, z czym zgodzi się każdy, kto miał z nim do czynienia. Ja sam stosuję już tylko i wyłącznie tę metodę do profesjonalnej gry. Prawie całkowicie wyrzuciłem tradycyjne obstawianie, gram jedynie 4fun ![]() Cytat:Witam, testowałem poradnik, poradnik składa się z 10 stron z PDF, zawiera obrazki. Do dzisiaj zagrałem 4 mecze, czemu tylko 4? 3.Kontakt : PM 4.Cena : 50 zł 5.Sposób zapłaty za przedmiot : Skrill, Paysafecard lub wpłata na konto bankowe JEŚLI KTOŚ DOSTAŁ OFERTĘ KUPNA PORADNIKA "Z DRUGIEJ RĘKI" LUB ZAUWAŻYŁ UDOSTĘPNIANIE PORADNIKA NA INNYCH FORACH, PROSZĘ O PM, BO WIDZĘ, ŻE POCZTA PANTOFLOWA DZIAŁA ŚWIETNIE ![]() niedługo w tym temacie powinny pojawić się opinie innych użytkowników RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Stworkowaty - 08-03-2014 01:08 Pewno wiele osób napisze żebyś oddał poradnik też do tutora, więc najlepiej to zrób żeby potem ludzie nie płakali, na mojej skórze poradnik sprawdziłem i mi gra Tym systemem wychodzi na + . ![]() RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - szczygielek - 08-03-2014 12:12 na sts'ie damy rade grac tym sposobem? ![]() RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - B_Y_K_U - 08-03-2014 12:55 Również kupiłem ten poradnik ![]() RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Mafesto - 08-03-2014 13:00 Serdecznie polecam, jak na tą cenę to lepiej niż w biedrze ![]() RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - surfer0700 - 08-03-2014 13:14 Mam nadzieje że to nie tenis? ![]() RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - szy1sw - 08-03-2014 13:14 Ile czasu muszę poświęcić na analizę meczu live? ![]() edit: ![]() RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Hut - 08-03-2014 13:38 (08-03-2014 12:12)szczygielek napisał(a): na sts'ie damy rade grac tym sposobem?dać damy, ale obawiam się, że u takich mniejszych buków jest też bardziej uboga oferta live. polecam bet365 ![]() (08-03-2014 13:14)surfer0700 napisał(a): Mam nadzieje że to nie tenis?koszykówka (08-03-2014 13:14)szy1sw napisał(a): Ile czasu muszę poświęcić na analizę meczu live?analiza nie jest zbyt wymagająca, jednak do samego systemu potrzeba trochę cierpliwości. co do wiedzy, myślę, że wszystkie podstawowe aspekty są opisane w poradniku, także każdy powinien sobie poradzić Odp: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Stalmer - 08-03-2014 14:03 Jaki jest wg. Ciebie optymalmy budzet by zaczac zarabiac twoim systemem ? 100 zl starczy ? Sprzedajesz nieograniczoną ilość sztuk ? Pozdrawiam. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - ciemnebiznesy - 08-03-2014 15:39 Granie overa w 4 kwarcie w meczach z close wynikiem? ![]() A podobno na forum jest zakaz sprzedaży typów bukmacherskich ![]() |