Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE (/Temat-Poradnik-bukmacherski-Dochodowy-i-skuteczny-system-LIVE-87016) |
Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Hut - 08-03-2014 00:43 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik bukmacherski 2.Opis przedmiotu : Dzięki systemowi w 2,5 miesiąca osiągnąłem wyniki: 81% skuteczności, 50% yieldu, prawie 3000 zł zysku (30 jednostek). Został on opracowany na solidnych fundamentach, z czym zgodzi się każdy, kto miał z nim do czynienia. Ja sam stosuję już tylko i wyłącznie tę metodę do profesjonalnej gry. Prawie całkowicie wyrzuciłem tradycyjne obstawianie, gram jedynie 4fun Do grania systemem najlepiej mieć założone konto w bet365 (najlepsza oferta live). Załączam recenzję użytkownika Stworkowaty. Cytat:Witam, testowałem poradnik, poradnik składa się z 10 stron z PDF, zawiera obrazki. Do dzisiaj zagrałem 4 mecze, czemu tylko 4? 3.Kontakt : PM 4.Cena : 50 zł 5.Sposób zapłaty za przedmiot : Skrill, Paysafecard lub wpłata na konto bankowe JEŚLI KTOŚ DOSTAŁ OFERTĘ KUPNA PORADNIKA "Z DRUGIEJ RĘKI" LUB ZAUWAŻYŁ UDOSTĘPNIANIE PORADNIKA NA INNYCH FORACH, PROSZĘ O PM, BO WIDZĘ, ŻE POCZTA PANTOFLOWA DZIAŁA ŚWIETNIE niedługo w tym temacie powinny pojawić się opinie innych użytkowników RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Stworkowaty - 08-03-2014 01:08 Pewno wiele osób napisze żebyś oddał poradnik też do tutora, więc najlepiej to zrób żeby potem ludzie nie płakali, na mojej skórze poradnik sprawdziłem i mi gra Tym systemem wychodzi na + . Duzy +, pozdrawiam. RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - szczygielek - 08-03-2014 12:12 na sts'ie damy rade grac tym sposobem? RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - B_Y_K_U - 08-03-2014 12:55 Również kupiłem ten poradnik Napisany prosto, czytelnie, dotyczy 1 dyscypliny. Dopiero się z nim zapoznaję... Myślę jednak, że coś może z tego być. Polecam! RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Mafesto - 08-03-2014 13:00 Serdecznie polecam, jak na tą cenę to lepiej niż w biedrze RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - surfer0700 - 08-03-2014 13:14 Mam nadzieje że to nie tenis? RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - szy1sw - 08-03-2014 13:14 Ile czasu muszę poświęcić na analizę meczu live? Czy muszę się znać na sporcie czy laik sobie poradzi? edit: postów RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Hut - 08-03-2014 13:38 (08-03-2014 12:12)szczygielek napisał(a): na sts'ie damy rade grac tym sposobem?dać damy, ale obawiam się, że u takich mniejszych buków jest też bardziej uboga oferta live. polecam bet365 (08-03-2014 13:14)surfer0700 napisał(a): Mam nadzieje że to nie tenis?koszykówka (08-03-2014 13:14)szy1sw napisał(a): Ile czasu muszę poświęcić na analizę meczu live? Czy muszę się znać na sporcie czy laik sobie poradzi?analiza nie jest zbyt wymagająca, jednak do samego systemu potrzeba trochę cierpliwości. co do wiedzy, myślę, że wszystkie podstawowe aspekty są opisane w poradniku, także każdy powinien sobie poradzić Odp: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - Stalmer - 08-03-2014 14:03 Jaki jest wg. Ciebie optymalmy budzet by zaczac zarabiac twoim systemem ? 100 zl starczy ? Sprzedajesz nieograniczoną ilość sztuk ? Pozdrawiam. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Poradnik bukmacherski - Dochodowy i skuteczny system LIVE - ciemnebiznesy - 08-03-2014 15:39 Granie overa w 4 kwarcie w meczach z close wynikiem? A podobno na forum jest zakaz sprzedaży typów bukmacherskich |