Automatyczne pobranie kwoty 31 euro z karty debetowej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Automatyczne pobranie kwoty 31 euro z karty debetowej (/Temat-Automatyczne-pobranie-kwoty-31-euro-z-karty-debetowej-86973) |
Automatyczne pobranie kwoty 31 euro z karty debetowej - milo - 07-03-2014 15:33 Witam. 2 miesiące temu pozwiązywałem swoją kartę debetową z emusic.com i 5 marca patrze na swoje konto i widze transakcje wykonaną na 31 euro na emusic.com bez mojej wiedzy i zgody. Wiem że oni u siebie w regulaminie mieli to zapisane no ale wiadomo jak to jest, nikt tego nie czyta a tym bardziej nie miałem potrzeby czytania ze względu na popularność takiej strony. Napisałem do nich emaila z treścią o zwrot pieniędzy ale jak narazie odpowiedzi nie mam. Co mogę zrobić w takim wypadku? Jak zwrócić pieniądze ? RE: Automatyczne pobranie kwoty 31 euro z karty debetowej - Hut - 07-03-2014 23:33 jeśli zaakceptowałeś regulamin, w którym było napisane o takiej opłacie, to obawiam się, że nic nie zrobisz. prawo jest po ich stronie. RE: Automatyczne pobranie kwoty 31 euro z karty debetowej - Traw3k - 08-03-2014 20:34 Przede wszystkim wypisz się od nich przez stronę emusic.com/cancel, bo oni ciągną 12 euro miesięcznie za bycie członkiem. Pieniędzy nie odzyskasz, zapłaciłeś za swoją nieuwagę. Zrób co masz zrobić, żeby nie płacić dalej jeśli Ci to nie na rękę. Pozdro |