Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? (/Temat-Punkty-za-Logowanie-i-Znajomych-Jak-to-jest-869)

Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Groszek - 12-01-2010 12:32

Witam . Doczytałem się na tym forum, iż strona jest jeszcze 'zbugowana', dlatego też, nie nalicza czasem punktów. Zaprosiłem już 6 znajomych , których mi nie pokazało w 'MyLockerz', za logowanie ostatnio tez mi nie nalicza. Chce wiedziec ile tak naprawdę mam punktów, bo nie da rady wejść do MySQL Dodgy . Prosze o odpowiedź. :sleepy: Angel
[Obrazek: ne9zumqihbp5dkrkzmlb.png]
Pare E-Maili jest, a pod spodem nic : /

RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Aja - 12-01-2010 15:04

Jedyną tak naprawde opcją jest jest napisanie do nich maila;]
Co do ptz za logowanie to upewnij sie ze codziennie zalogujesz sie manualnie -> wpisując swoje dane przy logowaniu.
nie rozumiem do konca o co ci chodzi z emilami poprostu ich nie dolicza do z-list czy wogle nie wyswietlaja sie w connect?

RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - chiquita92 - 12-01-2010 16:04

też się dołączam do pytania, zaprosiłem na razie jedną os. Zapro zostało przyjęte a on nie został doliczony do listy i brak pktów ;>

RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Aja - 12-01-2010 16:16

(12-01-2010 16:04)chiquita92 napisał(a):  też się dołączam do pytania, zaprosiłem na razie jedną os. Zapro zostało przyjęte a on nie został doliczony do listy i brak pktów ;>

bylo juz na forum 1000x...
Cytat:Unfortunately we're experiencing display errors with PTZ and friends
counts. We're working hard to resolve this issue.

Remember, your PTZ and invited friends are safe in our database, and we
expect to have a fix for this display bug very soon.

Niestety mamy problemy z wyswietlaniem punktow i naliczaniem znajomych. Ciezko pracujemy aby poradzic sobie z tym problemem.

Pamietaj, twoje ptz i zaproszeni przyjaciele sa bezpieczne w naszej bazie danych, i spodziewamy sie naprawić ten problem bardzo szybko.

RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Groszek - 12-01-2010 16:54

OKEJ - dzięki za pomoc - prosze o Close.

RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Kleszczman - 14-01-2010 21:01

Zamykam bo wątek już taki istnieje no i oczywiście dlatego iż problem został rozwiązany Big Grin

Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Killer - 11-03-2011 00:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.