Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? (/Temat-Punkty-za-Logowanie-i-Znajomych-Jak-to-jest-869) |
Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Groszek - 12-01-2010 12:32 Witam . Doczytałem się na tym forum, iż strona jest jeszcze 'zbugowana', dlatego też, nie nalicza czasem punktów. Zaprosiłem już 6 znajomych , których mi nie pokazało w 'MyLockerz', za logowanie ostatnio tez mi nie nalicza. Chce wiedziec ile tak naprawdę mam punktów, bo nie da rady wejść do MySQL . Prosze o odpowiedź. :sleepy: Pare E-Maili jest, a pod spodem nic : / RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Aja - 12-01-2010 15:04 Jedyną tak naprawde opcją jest jest napisanie do nich maila;] Co do ptz za logowanie to upewnij sie ze codziennie zalogujesz sie manualnie -> wpisując swoje dane przy logowaniu. nie rozumiem do konca o co ci chodzi z emilami poprostu ich nie dolicza do z-list czy wogle nie wyswietlaja sie w connect? RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - chiquita92 - 12-01-2010 16:04 też się dołączam do pytania, zaprosiłem na razie jedną os. Zapro zostało przyjęte a on nie został doliczony do listy i brak pktów ;> RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Aja - 12-01-2010 16:16 (12-01-2010 16:04)chiquita92 napisał(a): też się dołączam do pytania, zaprosiłem na razie jedną os. Zapro zostało przyjęte a on nie został doliczony do listy i brak pktów ;> bylo juz na forum 1000x... Cytat:Unfortunately we're experiencing display errors with PTZ and friends Niestety mamy problemy z wyswietlaniem punktow i naliczaniem znajomych. Ciezko pracujemy aby poradzic sobie z tym problemem. Pamietaj, twoje ptz i zaproszeni przyjaciele sa bezpieczne w naszej bazie danych, i spodziewamy sie naprawić ten problem bardzo szybko. RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Groszek - 12-01-2010 16:54 OKEJ - dzięki za pomoc - prosze o Close. RE: Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Kleszczman - 14-01-2010 21:01 Zamykam bo wątek już taki istnieje no i oczywiście dlatego iż problem został rozwiązany Punkty za Logowanie i Znajomych. Jak to jest ? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |