![]() |
Oszust - HomerSimpson - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Oszust - HomerSimpson (/Temat-Oszust-HomerSimpson-86861) |
Oszust - HomerSimpson - Rafiks1992 - 05-03-2014 11:22 Witam ![]() Dowod wplaty na jego konto paypal: ![]() RE: Oszust - HomerSimpson - marcel_kk - 05-03-2014 12:15 To że pobrali opłate 1 zł wynikło z tego że wysłałeś pieniadze jako: "Płacę za towary lub usługi" Jeżeli tak zrobiłeś to zażądaj zwrotu na PP. Jezeli wysłałeś jako: "Krewnym i znajomym" to nie pobrają żadnej opłaty, czyli w tym przypadku @HomerSimpson ewidentnie kłamie. RE: Oszust - HomerSimpson - Rafiks1992 - 05-03-2014 12:18 nie to z tym ma racje bo wyslalem jako towary, nie zmienia to faktu ze wciaz nie otrzymalem wiadomosci z poprawnymi danymi do kont facebook. RE: Oszust - HomerSimpson - marcel_kk - 05-03-2014 12:38 (05-03-2014 12:18)Rafiks1992 napisał(a): nie to z tym ma racje bo wyslalem jako towary, nie zmienia to faktu ze wciaz nie otrzymalem wiadomosci z poprawnymi danymi do kont facebook. To dla Ciebie lepiej że wysłałeś jako: "Płace za towary i usługi" Sprzedawca nie wywiązał sie, a więc możesz wszcząć spór na PayPal. @HomerSimpson na forum:dzisiaj 10:34 AM, a wiec nie wyglada na to, aby chciał się z Toba dogadać. Zgłaszaj spór na PP, pisz do Admina o zbanowanie oszusta. RE: Oszust - HomerSimpson - Admin - 05-03-2014 13:11 @[HomerSimpson] oczekujemy na wyjaśnienie sytuacji przez HomerSimpson do 24 godzin, jeśli do tego czasu nie zostaną podjęte żadne kroki proszę by autor tematu zgłosił go, a zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje. EDIT. Temat przenoszę do odpowiedniego działu. RE: Oszust - HomerSimpson - Mafesto - 05-03-2014 13:19 To może dodam od siebie, że HomerSimpson proponował mi rejestracje hurtem. Zapomniał chyba o tym, że miały być z różnych IP. Ad.fly zaliczyło tylko 1 wejście więc pewnie wszystko poszło z jednego IP. RE: Oszust - HomerSimpson - magneto - 05-03-2014 15:00 (05-03-2014 12:38)marcel_kk napisał(a):(05-03-2014 12:18)Rafiks1992 napisał(a): nie to z tym ma racje bo wyslalem jako towary, nie zmienia to faktu ze wciaz nie otrzymalem wiadomosci z poprawnymi danymi do kont facebook. Niestety nie odzyska kasy bo jest to rzecz wirtualna a nie realna, wiem bo sam złozylem niedawno taki spór uzasadnienie: Niestety, zmuszeni jesteśmy odrzucić to roszczenie, ponieważ Twój zakup dotyczył towaru wirtualnego, cyfrowego lub niematerialnego, którego nie obejmuje program ochrony zakupów w systemie PayPal. Nasz program ochrony obejmuje wyłącznie przedmioty materialne, które można wysłać pocztą i monitorować. RE: Oszust - HomerSimpson - marcel_kk - 05-03-2014 16:27 @magneto, to przynajmniej jak nie wyjaśni w ciągu 24 godzin zostanie zbanowany. RE: Oszust - HomerSimpson - HomerSimpson - 05-03-2014 20:01 (05-03-2014 13:11)Admin napisał(a): oczekujemy na wyjaśnienie sytuacji przez HomerSimpson do 24 godzin, jeśli do tego czasu nie zostaną podjęte żadne kroki proszę by autor tematu zgłosił go, a zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje. Już się wypowiadam. Hasła które wysłałem są poprawne do zalogowania na fb. Zmieniałem je na podane w wiadomości w dniu przekazania konta, jeżeli autor tematu miał problem mógł mi napisać ,żebym wygenerował nowe hasła-a tego nie zrobił.Napisał tylko komunikat który mu się wyświetlił bez jakiegokolwiek wyjaśnienia. Co do próby kontaktu wysłał 2 wiadomości na które mu odpowiedziałem. Wczoraj informowałem go ,że dzisiaj mam problemy z czasem, więc mogę być dostępny tylko rano(transakcja miała miejsce rano).Nikt na forum nie siedzi 24/7 żeby odpowiedzieć na wiadomość PW. @[Mafesto] To ,że nie zaliczyło ci wejść z adf.ly to nie moja wina. Poproś o sprawdzenie adresów ip administrację portalu, gwarantuje ,że każde z nich było wykonane z innego(No chyba ,że sam coś przekombinowałeś i boisz się o to zapytać). @[magneto] Co do zwrotu. Nawet słowem się nie odezwał na temat oddania pieniędzy, jeśli by napisał odesłałbym mu je. (05-03-2014 12:15)marcel_kk napisał(a): To że pobrali opłate 1 zł wynikło z tego że wysłałeś pieniadze jako: "Płacę za towary lub usługi" ![]() PS. Jaki jest sens oszukać kogoś na 3 zł? RE: Oszust - HomerSimpson - Rafiks1992 - 05-03-2014 21:08 przykro mi kolego co do Twojego przebywania na forum 24/7 nie byloby problemu gdybys tych wiadomosci nie odczytywal. w momencie kiedy Ty moja kazda wiadomosc wyslana do Ciebie odczytales po kilku sekundach nie bylo chyba problemu zeby napisac "zmienie hasla na nowe podam i bedzie dzialac". maslo maslane nie chce mi sie spierac poprostu zmien hasla na normalne jakies sprawdze ma to dzialac i tyle. btw. dzieki za screena tutaj moj blad nie mialem pojecia o jakis opodatkowaniach zwracam honor ![]() EDIT: SPRAWA WYJASNIONA, WSZYSTKO SKONCZYLO SIE DOBRZE TAKZE MYSLE ZE TEMAT DO USUNIECIA ![]() |