![]() |
Seriale - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Filmy i Kino (/Forum-Filmy-i-Kino-123) +---- Wątek: Seriale (/Temat-Seriale-86847) |
Seriale - edikiu - 04-03-2014 22:22 Witam, swoją przygode z serialami zacząłem od gry o tron, gdy jednak oglądnąłem 2 sezony (wtedy były dopiero 2) i z utęsknieniem czekałem na sezon 3 zacząłem oglądać w między czasie inne. Dawniej seriale kojarzyły mi się z "m jak miłość" "pierwsza miłość" itd. jednak po pewnym czasie zauważyłem że te produkowane przez zagraniczne stacje jak HBO, Fox itp. jakością i fabułą nie ustępują filmom a ponad to czasem wiele wątków w wykreowanym przez autora świecie i pozwalają zatrzymać się w nim na dłużej. Chciałbym przedstawić wam krótki opis (bez spoilerów) z własnymi uwagami dotyczącymi mojej listy top 10 seriali, i serdecznie zachęcić do ich oglądania. TOP 1 ![]() TOP 2 ![]() TOP 3 ![]() TOP 4 ![]() ______________________________________________________________ wiem że obiecałem top 10 ale dziś już nie mam czasu żeby uzupełnić resztę. Piszcie w komentarzach swoje ulubione seriale i co wam się w nich podoba RE: Seriale - szy1sw - 04-03-2014 22:47 "Zakazane Imperium" "Breaking Bad" obok "gry o tron" najlepsze seriale ![]() RE: Seriale - edikiu - 05-03-2014 16:09 @up breaking bad jest naprawdę fajne, zaraz dodam reszte do mojego top 10 i napewno się tam znajdzie. Zakazanego imperium nie oglądałem ale napewno sprawdzę cóż to za twór ![]() RE: Seriale - Hut - 06-03-2014 22:35 Breaking Bad top1 seriali, za pare lat będzie można mówić o nim jak o klasyku typu Soprano. Prawdziwe arcydzieło, tyle smaczków nie widziałem w żadnym serialu. RE: Seriale - MilanFan - 06-03-2014 23:00 Wszyscy nienawidzą Chrisa Hoży doktorzy Jak poznałem waszą matkę Odcinki z tych seriali mogę oglądać wielokrotnie. ![]() RE: Seriale - Warr - 14-03-2014 19:49 Ja polecam jeszcze od siebie Jak poznałem waszą matkę i Teorię wielkiego podrywu. Super seriale ![]() RE: Seriale - kuleczka91 - 14-03-2014 23:57 Mi się podobał Dexter i Skazany na śmierć ![]() W najbliższych planach mam zamiar zobaczyć wspomniane już Gra o tron jak i TWD, ale i nasz Czas Honoru, bo podobno też dobry ![]() RE: Seriale - szy1sw - 15-03-2014 00:07 Czas Honoru hmm pierwszy sezon był dobry potem już niezbyt(chyba dwa były). Ze "skazanym na śmierć" podobnie, pierwszy był świetny<3 drugi spoko ![]() ![]() RE: Seriale - kuleczka91 - 15-03-2014 00:09 Też oglądam Klondike ![]() ![]() @edit: a Czasu Honoru aktualnie jest 6 sezon, to nie wiem skąd wziąłeś, że tylko 2 były, no chyba, że zrezygnowałeś po 2 ![]() RE: Seriale - Clerity - 24-04-2014 00:46 Jeszcze Sherlocka można dorzucić do tego zbioru ![]() |