![]() |
Inwestycje sportowe by Kurus92 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycje sportowe by Kurus92 (/Temat-Inwestycje-sportowe-by-Kurus92-86844) Strony: 1 2 |
Inwestycje sportowe by Kurus92 - Kurus92 - 04-03-2014 22:00 Cześć, ![]() postanowiłem założyć dziennik,który będzie dotyczył gry na zakładach sportowych.Denerwuje mnie troszkę fakt,że większość zarabiających na siłę szuka zarobku w PPA,skoro zna się na sporcie i tu może ,,wyciągać" również pokaźne kwoty,jak nie większe. (z całym szacunkiem do ludzi zarabiających w PPA kilka/kilkanaście $ dziennie,gdyż mnie osobiście mniejsze zarobki nie interesują).Bawiłem się też w PPA,lecz nie mam cierpliwości do tego typu rzeczy,a co za tym idzie zarobki jakie tam osiągałem pozostawiały wiele do życzenia. Jeśli chodzi o zakłady sportowe....nie chcę pisać ile jestem na plus,po prostu postaram się to udowodnić.Lubię ryzyko,zaś typy które obstawiam analizuję pod różnym kątem (pogoda,składy,kontuzje,mecz u siebie/wyjazd,forma,sytuacja w klubie itp.).Staram się również obserwować spadki kursów,gdyż to znak że bukmacher wie coś,czego nie wiem ja i obniża kursy.Jeśli chodzi o stawki to zazwyczaj gram kwotami 3-4 cyfrowymi.Dziennik natomiast zaczynam z kwotą 100 zł ,by pokazać że i z takiej sumy można nieźle wyciągnąć.Nie stawiam sobie większych celów,po prostu po miesiącu ma się pojawić pokaźna kwota. ![]() Stan konta 04.03.14 : 100.00 PLN
Cel na marzec: 1000.00 PLN PS.Nie zakazuję komentarzy, ale chciałbym ,aby nie były one SPAMEM,tylko ewentualnymi sugestiami.Ne chcę sobie zrobić ,,tematu dyskusyjnego" z dziennika,zaś jeśli chcesz mi pogratulować/podziękować za typ to zapraszam na PW,bądź po prostu daj punkt reputacji.Dzięki! ![]() 1. dzień Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs (Typ) 1.30 Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers (Typ) 1.01 Angelinos, Theodoros - Ward, James (Typ) 1.15 Mathieu, Paul-Henri - Sarmiento, Raymond (Typ) 1.07 Stawka: 100.00 PLN Kurs łączny: 1.62 Ew.wygrana: 162.00 PLN +Parker+Duncan wystarczą na słabe Cav's,gdzie tylko Irving robi robotę.Bez większych osłabień, +Mecz bez historii,76-ers przegrało 14 spotkań z rzędu i dziś są skazani na 15-ste,gdyż Durant jest nie do powstrzymania, +Brytyjczyk podejmuje Angelinosa,który na ,,hardzie" z ostatnich 10-cu pojedynków wygrał zaledwie 2.Ward powinien sobie poradzić może nawet w dwóch setach, +Złapałem po 1,07 ale kursy lecą jeszcze w dół. Sarmiento na 5 swoich meczy w zawodowej karierze wygrał zaledwie jeden i nie spodziewam się,by dał radę doświadczonemu Mathieu. RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - RasTak - 04-03-2014 23:06 po co Ci by było ryzykować ten zakład z kursem 1.01 ? ;P i tak za dużo nie zmienia a sport to sport i nawet takie coś może nie wejść ;D RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - Kurus92 - 04-03-2014 23:15 @up Po tym co pokazują,a raczej nie pokazują gracze z Philadelphii to Oklahoma mogłaby wystawić 3 vs 5.Pewny win. ![]() PS.Dzięki za komentarz ![]() RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - Traw3k - 05-03-2014 00:13 Masz budżet stu złotych i w pierwszym dniu, na kupon AKO z czterema spotkaniami (!) stawiasz całe 100 zł? ![]() Na takich kursach rzędu 1.01, 1.15, 1.30 bukmacherzy najwięcej zarabiają - nie wiem, czy o tym wiesz. "Postawię ten, to pewniak, bo mały kurs." - a potem zdziwieni, że nie weszło. ![]() Kolega nam tutaj z dużą dozą pewności siebie rozpoczął dziennik, natomiast prawda jest taka, że mógł się on zakończyć już po pierwszym dniu. ![]() Chyba, że działa to na zasadzie: "Zaczynam ze stówą, ale jak nie będzie szło to dołożę. Potem znowu dołożę, aż w końcu zamiast 1000 zł zobaczę -1000." Ja oczywiście nie mam zamiaru nikogo tutaj demotywować, czy udawać eksperta - ale koledze przyda się poczytać o takim pojęciu jak zarządzanie budżetem. W ogóle trzeba tutaj mocno doczytać o bukmacherce... RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - Kurus92 - 05-03-2014 00:22 @up Powróćmy do czytania ze zrozumieniem i podstawówki ![]() ![]() RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - Traw3k - 05-03-2014 00:32 Jakie bez odbioru? Twój pierwszy post brzmi: "Jestem dobrym graczem, teraz pokażę wam jak z małych pieniędzy zrobić duże pieniądze! Patrzcie!". A teraz piszesz, że "poważniej" grasz poza tematem - mam rozumieć, że czytelników dziennika traktujesz niepoważnie, tutaj grasz "niepoważnie"? Wejdzie sobie taki początkujący, będzie chciał spróbować gry, przeczyta Twoje rady - i zagra z grubej rury całym kapitałem, bo tak tutaj radzisz. ![]() PS Żeby dzielić się wiedzą trzeba najpierw ją mieć. Czytając Twoje posty przepełnione pewnością siebie, jak i zaraz Twoje typy ani trochę nie wierzę w słowa "swoje na bukmacherce wygrałem i wygrywam". To się nie kalkuluje zupełnie, niestety. Fart w końcu się skończy. PPS Kolejna umiejętność, kiedy po moim słowach "nie sprawdzałem wyników spotkań" (co przekłada się na: nie patrzyłem, kiedy się odbywają/odbyły) potrafisz ocenić, że nie gram więcej, niż kilka lat. A prawda jest jedynie taka, że nie spojrzałem o której napisałeś post. ![]() Powodzenia... Przyda się. RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - skoczekS1 - 05-03-2014 04:26 Kupon Ci wszedł, ale to co pokazałeś to dla mnie szczyt amatorszczyzny. Kwalifikacje i to po takich kursach? Opieranie "analizy" o gołe statystyki to szczyt głupoty. Chyba, że wychodzisz z założenia, że jak ktoś przegrał tysiąc razy to przegra też po raz tysiąc pierwszy, bo przecież inaczej być nie może. A OKC po kursie 1.01 to po prostu mistrzostwo świata... Wiadomo przecież, że nie ma szans żeby OKC to przegrało, tak samo jak nie było szans żeby przegrali zaledwie tydzień temu z Cleveland, którzy grają niemalże równie beznadziejnie jak Phila, a do tego dzień wcześniej grali w Toronto! (spójrz sobie na mapę) RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - Klin - 05-03-2014 06:41 Z opinia poczekam kilka dni, zobaczymy bilans i wtedy sie wszystko okaże RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - Kurus92 - 05-03-2014 13:30 Jak widać poszło po mojej myśli.Szkoda tylko,że zauważam w temacie ludzi, którzy czyhają tylko na moją porażkę,ale cóż...żyjemy w takim kraju,a nie innym.Logiczne jest,że z większymi kwotami kapitał rozłożyłbym inaczej,lecz tutaj liczę na moją skuteczność,która miejmy nadzieję doprowadzi mnie na sam szczyt.Pozdrawiam i zapraszam do zaglądania.Tymczasem... ![]() Stan konta 05.03.14 : 161.56 PLN (+61.56 PLN)
Cel na marzec: 1000.00 PLN 2. dzień Anglia (X) - Dania (Podwójna szansa) 1.09 Transfer Bydgoszcz - Lotos Trefl Gdansk (Typ) 1.40 Khimik Yuzhny - Aykon Ted Ankara Kolejliler (Typ) 1.60 Stawka: 111.56 PLN Kurs łączny: 2.44 Ew.wygrana: 272.38 PLN +Trzecia z rzędu porażka Anglików na Wembley? Nie ma opcji.Jeśli młodzi chcą się pokazać przed powołaniami na MŚ w Brazylii,to mają ku temu najlepszą okazję.Dodatkowo dochodzą tzw. ,,elita" z Rooneyem na czele. +Mecz o wszystko dla Bydgoszczan.Jeśli wygrają to awansują z ostatniego miejsca premiującego do PO.Własny parkiet,szeroka kadra.....być może skończą sprawę w maksymalnie 4 setach. +Eurocup,mecz z tych,o których ,,bukmacher wie coś,czego nie wiem ja" i broni się spadkami kursów.Na drużynę z Turcji momentami był kurs 2,75 i nagle spadł do 1,70.Nie mam informacji kadrowych,natomiast warto wspomnieć,że obie drużyny grały ze sobą w listopadzie ubiegłego roku i górą okazała drużyna z Ankary.(wtedy na Turków był kurs aż 4,50).Śmierdzi na odległość... ![]() Donskoy, Evgeny - Groth, Samuel (Typ) 1.55 Stawka: 50.00 PLN Kurs łączny: 1.55 Ew.wygrana: 77.50 PLN +Donskoy na hardzie czuje się jak ,,ryba w wodzie".Rok temu dotarł tutaj do R2,gdzie stawiał duży opór a nawet urwał seta Murray'owi.Groth natomiast wczoraj łatwo przeszedł Kozlov'a,lecz dziś nie wróżę mu większych szans z dobrze dysponowanym Rosjaninem. RE: Inwestycje sportowe by Kurus92 - alisastro - 05-03-2014 21:15 hehe, ludzie traktują tą początkową stówę jako cały majątek ![]() z NBA trzeba uważać, ale raczej pod koniec sezonu - jednocześnie też wtedy często wchodzą "niespodzianki" (w przypadku gdy gra zespół który ma pewne konkretne miejsce w play offs z zespołem, który jest nisko w tabeli. Ci pierwsi często odpuszczają końcówkę sezonu żeby zawodnicy nie nabawiali się kontuzji |