![]() |
Instanter.pl - Twój własny program partnerski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter.pl - Twój własny program partnerski (/Temat-Instanter-pl-Twoj-wlasny-program-partnerski-86810) |
Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 12:32 Witajcie ![]() Chciałem Was (forumowiczów) poinformować iż wkrótce na instanter.pl otwieramy programy indywidualne, dzięki którym będziecie mogli zarabiać w sposób jak nigdy dotąd dostosowując platformę Instanter.pl do swoich potrzeb. ![]() Przedstawiam Wam dwie dodatkowe możliwości współpracy: WSPÓŁPRACA WERSJA 1: Jeżeli masz dobry pomysł i chcesz zarabiać na własnym programie, gdzie nie masz ochoty rejestrować działalności gospodarczej prześlij lub działać jako wydawca, wyślij do nas: - Kompletny pomysł na program, z łopatologicznym tłumaczeniem dlaczego target (i jaki) go kupi. - Przesyłasz nam podgląd graficzny programu. Po naszej akceptacji: - Czekamy na otrzymanie pociętej i gotowej do wdrożenia grafiki programu. - Zakodowujemy program. - Program zostaje podłączony do platformy Instanter.pl - Program generuje procent od zarobku WSZYSTKICH użytkowników, którzy go promują na Twoje konto. WSPÓŁPRACA WERSJA 2: Jeżeli chcesz mieć program indywidualny, który promować będziesz tylko Ty, przedstaw nam swój pomysł i napisz dlaczego właśnie go powinnyśmy podłączyć. Po wstępnych uzgodnieniach: - Uzgadniamy jaką liczbę leadów dziennie będziesz w stanie generować z programu indywidualnego - Uzgadniamy layout (wygląd) programu - Po naszej akceptacji wysyłasz nam pociętą grafikę z layoutem (lub jeżeli wcześniej ustalone - my tworzymy i kodujemy program od podstaw) a my ją zakodowujemy - Program zostaje podłączony do naszej platformy, lecz wygląd w niego masz tylko Ty - Możesz udzielać dostępu do programu innym userom (wybranym przez Ciebie) , wtedy inny user zarabia na Ciebie na zasadzie reflink'ów. Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu. kontakt(at)webstarmedia.pl i kopię na webstarmedia.kontakt(at)gmail.com Programy platformy na dzień dzisiejszy czas: Ogólne: 8 Indywidualne 1 Pozdrawiam werter Instanter.pl RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - suchy0001 - 04-03-2014 12:47 Ja nadal mam 6 programów RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 13:07 (04-03-2014 12:47)suchy0001 napisał(a): Ja nadal mam 6 programów Za chwilę dojdą: lokalizator i pliki, poprawiamy działanie poleconych ![]() RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - szy1sw - 04-03-2014 13:19 Jaki procent z tego współpracy nr 1? RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 13:36 (04-03-2014 13:19)szy1sw napisał(a): Jaki procent z tego współpracy nr 1? 50gr za każdy pozyskany lead usera, który będzie promował program. Czyli dla przykładu w procentach: Przy 3zł to 16,6% Przy 4zł to 12,5% RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - aero2 - 04-03-2014 13:43 Stawki za leada będą większe? RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - JaTuDensze - 04-03-2014 13:50 Lokalizator<3 RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 14:06 (04-03-2014 13:43)aero2 napisał(a): Stawki za leada będą większe?Sukcesywnie są zwiększane wraz z ilością leadów. ![]() (04-03-2014 13:50)JaTuDensze napisał(a): Lokalizator<3Jest lokalizator, a także pliki ![]() RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - Rzeziu - 04-03-2014 14:23 Dopiero się zarejestrowałem w serwisie na próbę i jestem aktualnie zadowolony. Pliki dodane działają ![]() RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 14:33 (04-03-2014 14:23)Rzeziu napisał(a): Dopiero się zarejestrowałem w serwisie na próbę i jestem aktualnie zadowolony. Dobre spostrzeżenie ![]() |