[Kupię] Reklamę Fanpejdż - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Kupię] Reklamę Fanpejdż (/Temat-Kupie-Reklame-Fanpejdz-86796) |
[Kupię] Reklamę Fanpejdż - DeI - 03-03-2014 23:00 1.Nazwa przedmiotu : Reklama Facebook 2.Opis przedmiotu : Reklama 3.Zdjęcia : Wymagam zdjęcia typu http://zuhsm.pl/images/004.jpg 4.Kontakt : GG: 17946057 5.Cena : Do ustalenia 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew Bankowy Witam jest zainteresowany kupnem reklamy na facebooku interesują mnie tylko oferty właścicieli fanpejdży 50K+ (chodzi o udostępnienie na tablicy FP) Tak jak powyżej pisałem chcę zdjęcie zasięgu postu. Cena: płacę średnią Allegro.pl 1zł/11500 fanów jak będę zadowolony z reklamy i twój fanpejdż okaże się wysoko jakościowy to wykupię więcej reklam (stała współpraca mnie interesuje). Ważna jest dla mnie informacja czy po wykupieniu paru pakietów dostanę gratisowe udostępnienie Interesuje mnie kategoria: Rozrywka Kategoria Wiekowa: 13-17 (Gimby) Kontakt: 17946057 Umowa: Allegro ja najpierw płacę ty udostępniasz Albo na słowo ty najpierw udostępniasz ja płacę Pozdrawiam RE: [Kupię] Reklamę Fanpejdż - Natann - 04-03-2014 22:07 "Ważne jest dla mnie zabezpieczenie typu reklama mi się nie zwróci u ciebie to dałbyś kolejne udostępnienie aby się wyrównało." Takie zabezpieczenie każdy by chciał we wszystkim, ale to nierealne. Powodzenia w szukaniu naiwnego... RE: [Kupię] Reklamę Fanpejdż - DeI - 04-03-2014 22:21 W sumie racja po zrzucie aktywności powinienem wiedzieć czy to nie jakaś piramidka zbudowana na fancopie. RE: [Kupię] Reklamę Fanpejdż - explrlz - 05-03-2014 16:41 Nikt nie da Ci takiej gwarancji. RE: [Kupię] Reklamę Fanpejdż - DeI - 05-03-2014 22:22 Przecież zeedytowałem RE: [Kupię] Reklamę Fanpejdż - DeI - 08-03-2014 21:41 Refresh [Kupię] Reklamę Fanpejdż - yazir - 22-04-2014 23:27 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |