![]() |
Propozycje, jak promować strone - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Propozycje, jak promować strone (/Temat-Propozycje-jak-promowac-strone-86787) |
Propozycje, jak promować strone - saper82 - 03-03-2014 21:22 Witam Mam stronę inik.pl. Jak radzicie ją promować w google? Myślę o napisaniu kilku stron o tym jak wypełniać całe pity, przepisy itp. Ktoś szukający informacji o tym trafi na stronę i może spełni moją prośbę z tej strony. Co o tym myślicie, jakieś rady? Wiem że już za późno, okres pitów dobiega końca, ale mamy następne lata. Szukam też pomocy w pozycjonowaniu strony, nie za drogiej. Nie mam na razie żadnej kasy związanej ze stroną. RE: Propozycje, jak promować strone - wiezaawieza - 04-03-2014 20:36 Zapisz się do google żebyś ogólnie był w wyszukiwarce. Potem spróbuj z bl, i z reklamowanie na forach itd. Bez kasy to więcej nie wiem. Są poradniki na necie. Popatrz trochę i korzystaj ![]() |