PPA videoporadniki dla początkujących - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PPA videoporadniki dla początkujących (/Temat-PPA-videoporadniki-dla-poczatkujacych-86707) |
PPA videoporadniki dla początkujących - dev1981 - 02-03-2014 20:37 Znalazłem na yt ciekawe poradniki dotyczące zarabianiu PPA. Dla nowych na pewno bardzo pomocne (mi trochę otworzyło oczy przynajmniej) i jest pokazane na konkretnych przykładach, tworzenie niszy itp. Gość dobrze tłumaczy Dodam, że poradnik znaleziony na yt (nie mojego autorstwa) [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 1 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 2 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 3 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 4 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 5 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 6 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 7 [ikrypa. net poradnik] Jak zarabiać na PPA - Mega poradnik cz. 8 - tylko dla dorosłych! Mam nadzieję, że nie było;p RE: PPA videoporadniki dla początkujących - ErgePL - 02-03-2014 21:01 Mogłeś dać, że 8 część tylko dla dorosłych Ale polecam gościa, obejrzałem wszystkie części i jak najbardziej "zielonemu" się przyda RE: PPA videoporadniki dla początkujących - dev1981 - 02-03-2014 21:15 (02-03-2014 21:01)ErgePL napisał(a): Mogłeś dać, że 8 część tylko dla dorosłych Mówisz masz, dodałem to przy 8 odcinku RE: PPA videoporadniki dla początkujących - wiezaawieza - 04-03-2014 20:30 Dosyć ciekawe filmiki. Sam z nich trochę skorzystam RE: PPA videoporadniki dla początkujących - Darven - 26-03-2014 09:14 Szkoda tylko że zostały usunięte ;/ Sam myslę nad wejściem w PPA ale nie mam o tym zielonego pojęcia. Szukam kogoś w rodzaju mentora by mi pomógł w to wejść. Znacie jakieś poradniki czy coś? Nie mogę nic konkretnego znaleźć Odp: PPA videoporadniki dla początkujących - ErgePL - 01-04-2014 23:29 Wpisz w yt ikrypa ppa i będzie. Poradniki są na jego kanale. Wystukane z LG L3 PPA videoporadniki dla początkujących - Hybrid1990 - 20-06-2021 08:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |