ego ? tb ? catshare ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ego ? tb ? catshare ? (/Temat-ego-tb-catshare-86645) |
ego ? tb ? catshare ? - dima09091 - 02-03-2014 08:52 Mam pytanie do Uploaderów. Mianowicie uploaduje na turbobit, niektórzy mówią że turbobit się nie nadaje itp, że znacznie lepszy jest egofiles... Jeśli nie jest to tajemnicą, mógłbyś mi ktoś przybliżyć sytuację egofiles? Tzn, ile mniej więcej macie pieniąszków za np. 100 wstawek na egofiles czy tam catshare itd (chce porównać z moim turbobitem). Ja za 100 wstawek na turbobicie mam różnie...od 2 do 6 USD, a jak jest z innymi serwisami? I na jakim planie lepiej jechać PPS czy PPD ? RE: ego ? tb ? catshare ? - venzer - 02-03-2014 23:11 Najkorzystniejszy w turbobit jest mixed Sam korzystam tylko z turbobit i kiedy testowałem kiedyś z egofiles i catshare to najlepiej wypadł (mam pobrania z całego świata a w przypadku polskich hostingów obsługują one tylko polskich pobierających!) Więc zależy dla kogo wrzucasz pliki. RE: ego ? tb ? catshare ? - dima09091 - 03-03-2014 21:58 no ja wrzucam tylko na polskie warezy |