[Rozwiązane]Red Eem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Red Eem (/Temat-Rozwiazane-Red-Eem-8663) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Red Eem - djplatinum14 - 15-06-2010 16:34 Siema mam pytanie odnośnie zakładki RED EEM na lockerz.com. Dlaczego nie mogę zamówić nagrody?? Mam wymaganą ilość PTZ ale nie mogę na nic kliknąć z nagród. Pisze tylko MORE SOON. Mógłby mi ktoś to wyjaśnić? RE: Red Eem - tymonowy - 15-06-2010 16:36 Nagrody na lockerz nie są dostępne cały czas. Raz w miesiącu odbywa się uzupełnienie nagród , podczas którego możesz zamówic nagrodę . Dokładna data uzupełnienia nie jest podana. RE: Red Eem - djplatinum14 - 15-06-2010 16:39 Ale ja mogę już wejść w zakładkę Red eem wczoraj sie nie dało kiedy wszedłem, zaobaczyłęm nagrody ale nic nie mogłem wybrać czemy? RE: Red Eem - mateja11 - 15-06-2010 16:47 Ponieważ nagrody są uzupełniane raz w miesiącu zazwyczaj pod koniec 24/7 są tylko w shop ale tylko USA mogą je brać Jeżeli pomogłem daj+ RE: Red Eem - Marczyk - 15-06-2010 16:51 Nie możesz nic wybrać ponieważ każda z nagród jest niedostępna. Tak jak Ci kolega napisał uzupełnienie nagród ma miejsce raz w miesiącu. Wcześniej nie mogłeś wejść w redeem, ponieważ lockerz aktualizowało katalog. RE: Red Eem - djplatinum14 - 15-06-2010 17:03 a czy jak będą dostępne od nowa już nagrody, to muszę się spieszyć żeby je zabrać, bo ktoś może ja wziąć wcześniej?? Up Up RE: Red Eem - kwasu123 - 15-06-2010 17:47 tak poniewaz nagrody rozchodzą sie w kilka minuta a nawet sekund RE: Red Eem - Dominator - 15-06-2010 17:56 Już tobie tłumaczę: MORE SOON - uzupełniają magazyn nagrodami ptzplace.lockerz.com - to jest strona na której możesz zrobić zamówienie, tylko jest jeden haczyk - jest on przez 3,9/4 miesiąca zamknięty. Zamówienie można dokonać poprzez ukazanie się na hallway takiej wiadomości "The general redemption is now ptzplace.lockerz.com" czy jakoś tak - jeśli się pojawi to szybko wbijasz na ptzplace.lockerz.com - logujesz się, wybierasz interesującą nagrodę i REDEEM NOW - Ja na restocku nie patrzę co zamawiam tylko patrzę zieloną nagrodę i REDEEM NOW !!! RE: Red Eem - djplatinum14 - 15-06-2010 18:13 ptzplace.lockerz.com- ja byłem ostatnio na tej stronie, było miejsce do logowania, ale logowania nie udało sie mi wykonać. Nie wiecie może czemu?? Up Up RE: Red Eem - Sagari12Master - 15-06-2010 18:44 Bo ostatnio był restock dla ludzi którzy kupili coś w sklepie czyli tylko dla ameryki. |