Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam nisze allegro - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam nisze allegro (/Temat-Sprzedam-nisze-allegro-86621)

Strony: 1 2

Sprzedam nisze allegro - Ciastek - 01-03-2014 20:09

1.Nazwa przedmiotu : Nisza Allegro
2.Opis przedmiotu : Mała konkurencja,łatwo sprzedać produkt. Przy promowaniu aukcji zarobki do 500-1000zł.Dlaczego sprzedaję? prowadzę od pewnego czasu sprzedaż na allegro - nisz przybywa jednak nie mam czasu żeby się nimi zająć.
3.Zdjęcia : [Obrazek: ii-cvhlmfurpwencjsvcfqk.jpg]
4.Kontakt : PW
5.Cena : 50 zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP/Bank

Sprzedaję tylko 3 sztuki!
Największy zysk będziecie czerpać z produktu,który kosztuje 4$ także jednak jest wymagana inwestycja. Zysk na czysto z każdej sprzedaży ok. 32 zł!

RE: Sprzedam nisze allegro - bolo9797 - 01-03-2014 20:15

500-1000 zl msc a sprzedajesz za 50 zl?? Wyslij moze dla daniela do recenzji.

RE: Sprzedam nisze allegro - Ciastek - 01-03-2014 20:25

Właśnie poszło. Nie gwarantuje takiej kwoty. Masz dowody moich wypłat oraz wspierałem się sprzedażą innych. Z tego co widzę 500 zł jest możliwe Smile

RE: Sprzedam nisze allegro - mecyj - 01-03-2014 20:36

rezerwuję i czekam na recenzję

RE: Sprzedam nisze allegro - zbyszeq - 01-03-2014 20:46

rezerwuje czekam na recenzje.

RE: Sprzedam nisze allegro - szykiryki - 01-03-2014 22:31

Rezerwacja. Po recenzji biorę Smile

RE: Sprzedam nisze allegro - daniel42na - 01-03-2014 23:16

RECENZJA:
Nisza oczywiście z kategorii "kupie taniej - sprzedam drożej ", dotyczy to wirtualnego dobra, więcej szszczegółów zdradzić rzecz jasna nie mogę.
Popyt jest całkiem przyjemny, przy konkurencji którą opisałem niżej i odrobinie szczęścia szacuje że rzeczywiście można uzyskać sprzedaż w kwotach o jakich wspomniał autor.
Konkurencja obecnie zgadza się z liczbą o jakiej wspomniał autor - 10 aukcji.

Nisze oceniam dobrze, jednak sposobów jej pozyskania i ich skuteczności nie mam możliwości sprawdzić ze względu na charakter tej niszy, od autora dostałem 2 sposoby:
-Jeden ze sposobów pozyskania przedmiotu (darmowy ) wnioskując po opiniach w internecie nie koniecznie jest skuteczny, ale nie jestem w stanie tego sprawdzić. Mimo wszystko osobiście odradzam go używać, ze względu na różne opinie. Nikt raczej nie chce sprzedawać czegoś co nie działa.
-Drugi sposób to kontakt do sprzedawcy, przedmiot kosztuje nas 4$,

charakter przedmiotu jak wspomniałem wyżej nie pozwala mi niestety na zagwarantowanie że wszystko będzie działało wystarczająco długo ale autor poradnika zapewnił mnie że gwarantuje Wam to , rozwieje on na pewno Wasze wszelkie wątpliwości co do procesu sprzedaży jak i pozyskiwania przedmiotu i pomoże w razie problemów. Smile

RE: Sprzedam nisze allegro - zbyszeq - 01-03-2014 23:46

biore napisałem PW.

RE: Sprzedam nisze allegro - mireck - 02-03-2014 01:17

Biore, podzlo PW

RE: Sprzedam nisze allegro - mecyj - 02-03-2014 09:04

PW poszło