Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! (/Temat-Blokowanie-oferta-Zarabiaj-na-PPA-86526) |
Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - masterex2 - 28-02-2014 16:30 1.Nazwa przedmiotu : Kod żródłowy programu 2.Opis przedmiotu :Potencjalnej osobie, która odpala program wyświetla się komunikat o nieoryginalnym Windowsie blokując możliwość wykonywania jakichkolwiek czynności na PC. Aby odblokować Windowsa musi wykonać ofertę. Po tych czynnościach program sam się usuwa. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :PW 5.Cena :30$ 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP/Bank Sprzedaję jedynie 2 sztuki. Nie jestem autorem programu jednak mam zgodę na odsprzedanie go dalej. RE: Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - Slight - 28-02-2014 16:36 Zarabiasz na tym? Jakieś pobrania były? RE: Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - masterex2 - 28-02-2014 16:39 Jeszcze nie miałem okazji. Na zagranicznym forum ludzie sobie to chwalą - RE: Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - Coristo - 28-02-2014 16:40 Reklamodawcy nie zezwalają na takie taktyki więc powodzenia RE: Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - masterex2 - 28-02-2014 16:41 Wszystko jest do zrobienia Dzięki ;] RE: Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - poczmail - 01-03-2014 22:35 Takie praktyki ewidentnie łamią też prawo, i o ile bloga z hackami do gier da się jakoś usprawiedliwić ToS'em itd., tak tutaj można się wdać w naprawdę poważny konfikt z prawem. A po drugie sieci reklamowe też niezbyt przychylnie na to patrzą - więc opcja przeznaczona raczej dla ryzykantów. 2 Blokowanie ofertą - Zarabiaj na PPA! - Admin - 03-03-2014 10:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |