![]() |
Program Stream ala Fires - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Program Stream ala Fires (/Temat-Program-Stream-ala-Fires-86506) |
Program Stream ala Fires - qaz1 - 28-02-2014 10:27 Witam, czy może ktoś zna strone gdzie podobnie jak w fires jest możliwość subskrybcji sms dla programu Stream (lub Video gdzie można zmienić obrazek w tle) ? PS: eForsa mnie nie interesuje ponieważ skuteczność mała (podają w smsie zwrotnym przy rejestracji koszt każdego otrzymanego smsa, dlatego ludzie rezygnują) RE: Program Stream ala Fires - Eurolean.pl - 28-02-2014 10:42 Nie ma na razie nigdzie, ja myślę ze znajomymi nad założeniem działalności i stworzeniem serwisu ze subskrypcjami. RE: Program Stream ala Fires - qaz1 - 28-02-2014 11:06 znalazłem freebiz, ale jak tam zmienia się obrazem w playerze? bo wiem ze się podobno da |