Mentor potrzebny od zaraz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentor potrzebny od zaraz (/Temat-Mentor-potrzebny-od-zaraz-86495) |
Mentor potrzebny od zaraz - RaseR - 28-02-2014 00:07 Siemka. Mniej więcej tak jak w temacie. Chętnie podłącze się pod kogoś i dam mu zarobić na mojej pracy. Najlepiej jak by mnie przygarnął ktoś z doświadczeniem na tej stronie. Dostęp do kompa mam praktycznie od godz 15 do późnej nocy, poza tym spokojnie mogę na tel operować. Mam spory zapał do pracy, mniej więcej ogarniam to i owo, potrzebuje tylko kogoś kto mnie odrobinę wprowadzi i podpowie co i jak gdzie i kiedy. Za niedługi odstęp czasu planuję założyć własną domenę i hosting. Pozdrawiam RaseR Mentor potrzebny od zaraz - Majka - 19-09-2017 14:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |