Dziennik prawiczka w PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik prawiczka w PPA (/Temat-Dziennik-prawiczka-w-PPA-86493) |
Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 27-02-2014 22:59 [align=center]Witajcie serdecznie w moim temacie dzienniku! Dość dużo kręciłem się wokół zarabiania w necie od kryptowalut po bannerki, po ostatnim krachu btc/ltc jestem potężnie w plecy i szukając nowego zajęcia na czas rychłego (oby) wzniosu kryptowalut natrafiłem na PPA. Dzień 1: - Postawienie bloga na WP, optymalizacja theme, widgetów itd, 8h roboty ale strona wygląda na prawde zaufanie i porządnie - tak jak chciałem, coś aka sklep firmy a nie typowy blog. - Content locker i survey to download - dwa buttony do wyboru. - Dwa próbne filmy na youtube z dość oklepaną niszą na próbe - 300 like i 1000 wyświetleń na każdy z nich Aktualnie jestem na etapie szukania osoby kompetentnej czy takowego poradnika na temat SEO strony jak i filmów na YT. Wejścia na strone: 0 Zarobek: 0 Cel na marzec: 100PLN Marzec: RE: Dziennik prawiczka w PPA - szufliko - 28-02-2014 06:10 powodzenia RE: Dziennik prawiczka w PPA - Klin - 28-02-2014 16:08 Powodzenia Aktualizuj często tutaj swoje wpisy, też zacząłem "bawić" się w PPA jakieś niecałe 3tyg temu. Polecam CPAGRIP RE: Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 28-02-2014 16:43 Dzień 2: -Optymalizacja strony pod SEO, każdy wpis jest teraz na zielono w AIO SEO -Pingowanie linka ze słowami kluczowymi do ponad 330 high quality sites w łącznej ilości 1500+ -Sesja w GSA -Podłapałem nową nisze, wstawienie jej na strone i youtube -Nowe konto youtube (oflagowane filmy po 12 godzinach) Wejścia na strone: 12 Zarobek: 0 Cel na marzec: 100$ RE: Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 01-03-2014 19:53 Dzień 3: - Usunięto mi kanał na youtubie - Stworzenie nowego kanału - 3 nowe nisze, zrobienie pod nie własnego filmu i reupload poprzednich nisz - pingowanie do 300 bookmark sites - pozycjnowanie na youtubie, 1 nisza jest na pierwszej stronie Jakiś progres jest ale dalej 0$ więc cel na marzec zapewne nie wejdzie, ale jako że to mój początek nie poddaje sie RE: Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 02-03-2014 08:59 Dzień 3.5 (całą noc "pracowałem") -Reupload na nowym kanale sflagowanych (znów) filmów -Podtrzymywanie nisz na pierwszych stronach YT -rejestracja na hotcash -sporo manualnej pracy nowym własnym sposobem, zobaczymy po południu co to dało (na pewno dam znać ) -Optymalizacja strony w Google, tytuł,opis i meta opis -Otworzenie drugiej strony, drugiego projektu pod najbardziej wyszukiwaną fraze w Polsce w tym okresie RE: Dziennik prawiczka w PPA - alizen - 02-03-2014 11:35 pamiętaj, że jak wrzucasz usunięty film aby go skrócić albo wydłużyć RE: Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 02-03-2014 11:45 (02-03-2014 11:35)alizen napisał(a): pamiętaj, że jak wrzucasz usunięty film aby go skrócić albo wydłużyć wiem wiem, że YT sprawdza md5, nie mogłem nawet uploadnąć tej samej wersji RE: Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 02-03-2014 17:21 Dzień 3.75 Zapierdziel, nie spałem ~32h, ciężka praca non stop, napisałem 3 boty do pisania z listy 10 wybranych linków pytań na ask.fm do wybranej grupy odbiorców na ask.fm ( roczniki 94-99 ), program na zapyaj.onet.pl oraz na pytaj.pl, na bloga wpadło troche wyświetleń ale dalej żaden lead. Hotcash (widać tutaj działalność moich botów, nie za dużo bo wpadało po prostu z testowania kodu, będzie lepiej!) Projekt1: Projekt2: WIEKOPOMNA CHWILA! bot jest już całkowicie skończony i działa, a to już mi przynosi efekty! edit: wpadają leady raz za razem, jednak warto było tyle godzin pisać te boty RE: Dziennik prawiczka w PPA - Liromir - 02-03-2014 22:13 Dzień 4 można uznać za zakończony, chyba jednak cel na marzec osiągne |