Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fires - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381)
+---- Wątek: Fires (/Temat-Fires-86488)

Fires - BackAgain3k - 27-02-2014 21:11

konto mam od 6 godzin mam 50 odwiedzin ale zero kasy
ktoś poleci mi gdzie mogę te linki wstawiać żeby coś zarobić?

RE: Fires - szykiryki - 27-02-2014 21:16

Jak będziesz miał 500 unikalnych odwiedzin i zero kasy, wtedy się zastanów nad szukaniem nowych miejsc.
Przejrzyj temat i screeny z zarobkami, a zauważysz, że mało kto chwali się wynikami przy 50 wejściach...

RE: Fires - dev1981 - 27-02-2014 21:34

Ja mam ponad 400 wejść i 0 lead'a. Trzeba po prostu mieć pomysł gdzie to wrzucać i jak to wrzucać.

Też zaczynam z tym i nie jestem kimś dobrym w te klocki ale dam Ci parę pomysłów (sam nie wiem czy dobre;p)

- Komentarze na yt, np. coś o minecrafcie i wrzucasz program z giftcode + wiarygodny opis do tego / sam robisz jakiś filmik i tam wrzucasz
- FB (grupy) np. Minecraft fp, wrzucasz program z giftcode + wiarygodny opis do tego / metin2 czy coś w tym stylu i program z plikami, że nowy hack etc
- Lokalizatory wrzucasz na jakiś forach gdzie przesiadują gimby
- Ogólnie fora np. ktoś szuka jakiegoś pliku a Ty wrzucasz program z plikiem.

Może ktoś dorzuci coś od siebieBig Grin